Politie Gelderland-Midden

Burgernet nodigt deelnemers uit voor informatiebijeenkomst
Publicatiedatum: 13-3-2009 13:56:40

EDE - Volgende week ontvangen alle Burgernetters een nieuwsbrief (via mail of post) met informatie over de stand van zaken rondom Burgernet. De nieuwsbrief bevat tevens een persoonlijke uitnodiging voor deelname aan informatiebijeenkomsten.

Met deze initiatieven wil Burgernet haar deelnemers zo goed mogelijk op de hoogte houden. De nieuwsbrief zal circa 8 tot 10 keer per jaar verschijnen. Een van de onderwerpen is de bereikbaarheid van Burgernetters in de nachtelijke uren. Het bleek dat deelnemers niet voldoende op de hoogte waren dat zij niet altijd voor de politie bereikbaar hoeven te zijn. Via de website van Burgernet kan precies worden aangegeven op welke dagdelen iemand voor Burgernet bereikbaar wenst te zijn.

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op maandagavond 20 en woensdagavond 22 april in De Reehorst in Ede. De burgemeester van Ede zal de deelnemers verwelkomen. Tijdens deze avonden kunnen Burgernetters kennis maken met de mensen die nauw bij dit initiatief betrokken zijn. Ook is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Burgernet is in Ede in oktober 2008 gestart en heeft nu al 6.000 deelnemers. Eind maart wordt besloten hoe Burgernet in de regio Gelderland-Midden verder zal worden ingevoerd.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---