Gemeente Achtkarspelen


Voor bedrijven: gratis deelname aan de Baanbrekersbeurs

Op woensdag 22 en donderdag 23 april organiseren gemeente en UWV Werkbedrijf in samenwerking met NOEL EXPO wegens het succes van vorig jaar opnieuw een Baanbrekersbeurs. Geen ingewikkelde sollicitatieprocedures of hoge kosten, maar rechtstreeks contact met gemotiveerde werkzoekenden!

Gratis deelname

De deelname aan de Baanbrekersbeurs is gratis. Als u deelneemt heeft u de beschikking over een ruime stand van ca. 18 m2 (inlcusief standbouw, verlichting, vloerbedekking en een stroomaansluiting) die u alleen hoeft in te richten. U krijgt daarnaast 25 gratis consumptiebonnen. U maakt alleen kosten als u eventuele extra bestellingen doet (gehuurde tafels en stoelen e.d.) of als u uw deelname annuleert. Er is ook een mogelijkheid om meer dan 18 m2 af te nemen tegen een meerprijs van ⬠90,- per m2, voor bijvoorbeeld eigen bouw.
Als standhouder bent u daarnaast uitgenodigd voor een gratis netwerkbuffet op woensdagavond 22 april. Onder het genot van een drankje en daarna een warme maaltijd kunt u vanaf 17.00 uur de beurs evalueren met uw medestandhouders en de organiserende partijen.

Aanmelden

Heeft u nog vragen of wilt u zich direct opgeven? Neem dan contact op met Ralph Elshot of Trevor Veenstra van NOEL EXPO via

info@noelexpo.nl of
(050) 85 09 392.
U kunt zich ook bij via het Werkplein Noordoost Fryslân: Jopie Nieuwenhuis (0519) 78 96 25

jopie.nieuwenhuis@uwv.nl

Houdrie Slofstra

hslofstra@dantumadiel.eu
0646 25 69 59
Marianne Meerkerk

my.meerkerk@achtkarspelen.nl06
51 43 88 47.

Meer informatie vindt u op www.baanbrekersbeurs.nl.

Wat verwachten wij van u

Om in aanmerking te komen voor een stand heeft u minimaal drie concrete vacatures. Nul-uren contracten niet meegerekend. U draagt zorg voor een enthousiaste werving en selectie, een representatieve standinrichting en u laat de stand niet onbemand. Heeft u minder dan drie vacatures en komt u dus niet in aanmerking voor een gratis stand? Geen probleem, u kunt een vacature op de grote vacaturewand laten plaatsen middels een standaard A4 formulier dat op te vragen is bij de organisatie van de BaanBrekersBeurs. Daarnaast wil NOEL EXPO graag creatief met u meedenken over hoe u bijvoorbeeld met een andere ondernemer uit uw gemeente een stand kunt delen.

Â