Gemeente Smallingerland


Werkgevers: gratis stand op 'Baanbrekersbeurs'

Op woensdag 22 april en donderdag 23 april wordt voor de 2e keer een Baanbrekersbeurs georganiseerd in het WTC-Expo Leeuwarden. De beurs is bedoeld voor werkzoekenden; er staan circa 100 werkgevers die minimaal
3 vacatures hebben.

Werkgevers die willen deelnemen kunnen zich nog aanmelden. Het is een handige manier om nieuwe werknemers te vinden. Geen ingewikkelde sollicitatieprocedures of hoge kosten, maar rechtstreeks contact met gemotiveerde werkzoekenden. De deelname is gratis, u krijgt de beschikking over een ruime stand van ca. 18 m2, standbouw, verlichting, vloerbedekking en een stroomaansluiting. Kortom een compleet plaatje, het enige wat u rest te doen is de stand in te richten en het gesprek aan te gaan met de werkzoekenden. U wordt zelfs voorzien van 25 gratis consumptiebonnen.
Als standhouder wordt u daarnaast uitgenodigd voor een gratis netwerkbuffet op woensdagavond 22 april. Onder het genot van een drankje en daarna een warme maaltijd kunt u vanaf 17.00 uur de beurs evalueren met uw medestandhouders en de organiserende partijen.

Van de werkgevers wordt verwacht dat ze tenminste drie vacatures hebben. Voor meer informatie en aanmelding, neemt u contact op met Ralph Elshot of Trevor Veenstra van Noel Expo via info@noelexpo.nl of (050) 85 09 392. Meer informatie vindt u ook op www.baanbrekersbeurs.nl.

De Baanbrekersbeurs wordt georganiseerd door Noel Expo in opdracht van een groot aantal Friese gemeenten (waaronder Smallingerland) en het UWV werkbedrijf.