Gemeente Binnenmaas

Verkoopmanifestatie nieuwbouwplan Oosteinde tweede fase in Heinenoord op 22 april

Kanters Projectontwikkeling start met de verkoop van de tweede fase met een diversiteit aan woningtypen in plan Oosteinde in Heinenoord. Daarom vindt er op woensdag 22 april a.s. van 17.00 uur tot 20.00 uur een verkoopmanifestatie plaats in Restaurant Brasserie Binnenmaas (Vrouwe Huisjesweg 1a in Mijnsheerenland). De manifestatie wordt georganiseerd door Kanters Projectontwikkeling, samen met Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars.

Vanaf woensdag 22 april a.s. - tijdens de verkoopmanifestatie - is de verkoopinformatie van alle woningtypen beschikbaar en is het mogelijk om uzelf in te schrijven. Tot die tijd kunt u contact opnemen met Kanters Projectontwikkeling te Barendrecht, bereikbaar via tel. 0180 64 50 00. Na de verkoopmanifestatie kunt u de informatie ook ophalen bij Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars in Oud-Beijerland of in het gemeentehuis in Maasdam.

Inschrijving en verkoopprocedure

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven vanaf woensdag 22 april a.s. (tijdens de verkoopmanifestatie) tot en met uiterlijk maandag 4 mei a.s. om 13.00 uur. Het inschrijfformulier kunt u inleveren in het gemeentehuis in Maasdam aan de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen en/of bij Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars in Oud-Beijerland. Bij afgifte van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging. Als u geïnteresseerd bent in de koop van een woning, maar u kunt zich om één of andere reden niet zelf inschrijven, dan kunt u het inschrijfformulier ook door een gemachtigde laten indienen.

De woningen zijn in eerste instantie bestemd voor inwoners van de Hoeksche Waard en zij die een economische of maatschappelijke binding met de Hoeksche Waard hebben.

Loting en voorwaarden

De toewijzing van de woningen vindt plaats via besloten loting bij de notaris op een nader te bepalen datum. Na de loting start Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars met het benaderen van de geïnteresseerden volgens de notariële lijst van loting.

In de koopovereenkomst worden diverse bepalingen opgenomen over bijvoorbeeld bewoningsplicht, de verkoop van de huidige woning en dergelijke.

Meer informatie

Als u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met mevrouw M. van der Wekken of mevrouw M. Sissing via tel. 078 676 44 33 of met Veldhoen & Romeijn Nieuwbouw-makelaars via tel. 0186 62 13 00.

Kijk ook op de pagina 'Wonen & Leven/Nieuwbouwprojecten/Oosteinde Heinenoord'.