Gemeente Westervoort

Wakker Westervoort

Vanaf woensdag 22 tot en met zaterdag 25 april 2009 vinden er verschillende activiteiten in Westervoort plaats! Het startschot wordt gegeven om 12.30 uur op het Dorpsplein. Iedereen is bij deze uitgenodigd om samen de `Wakker Westervoort'-Dans te doen. Een sportieve activiteit die ook is georganiseerd om aandacht te besteden aan de Nationale Sportweek.

's Middags zijn de kinderen (natuurlijk met ouders) welkom in De Nieuwhof voor verschillende gezellige activiteiten, waaronder om 15.00 uur een ballonnenwedstrijd. De `jongeren' kunnen vanaf 15.00 uur hun sportieve kant laten zien tijdens een potje voetbal bij De Ganzenweide. Ook zijn de jongeren vanaf 15.00 uur welkom bij At Last. Aansluitend is er op woensdagavond een Open Huis in De Nieuwhof, waar het nieuwe logo van Kulturhus De Nieuwhof gepresenteerd wordt, de intentieovereenkomst voor onderlinge samenwerking wordt getekend door diverse verenigingen en organisaties en de uitreiking van het Geinfestijn plaatsvindt.

Ganzenweide en Senioren Outdoor Fitness toestel

Op 2 april jongstleden is op de Ganzenweide een Senioren Outdoor Fitnesstoestel geplaatst. De Ganzenweide wordt op vrijdag 24 april vanaf 15.00 uur feestelijk geopend. Het skateplein, het balspelplein, het klimplein en het Senioren Outdoor Fitnessplein worden in gebruik genomen. Een groep senioren uit Hillesluis demonstreert de mogelijkheden van het Outdoor Fitness toestel en op het skate-plein wordt een professionele skate-demonstratie gegeven. Na de demonstraties kunnen jong en oud het fitnesstoestel uitproberen en de verschillende pleinen verkennen.

Open Dag Rozet met Wijkfeest

Zaterdagmiddag 25 april kan iedereen tijdens de Open dag een kijkje achter de schermen nemen in Rozet gezondheidscentrum. Iedereen werkt mee om er een geslaagde middag van te maken, denk hierbij aan Escura apotheek, de huisartsen, de fysiotherapeuten, de psycholoog, SHO (Stichting Huisartsenlaboratorium Oost), RIBW, Vivare, De Wilgenpas/Diafaan en De Meridiaan/Verpleeghuis Zevenaar. Vanaf 12.00 uur organiseert Wijkraad Ganzenpoel/De Schans een wijkfeest voor jong en oud! Kinderen vermaken zich onder andere op het springkussen, in de draaimolen en volwassenen kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl er vrolijke muziek klinkt!

Dorpsplein 1 6931 CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl