Gemeente Zoetermeer

Beurs Onderneem.net de plek voor startende ondernemers

Onderneem.net, een beurs voor ondernemers uit heel Haaglanden, vindt dit jaar plaats op 22 en 23 april in het Silverdome, Zoetermeer. De gemeente Zoetermeer is hier ook aanwezig en richt zich vooral op de doelgroep startende ondernemers met veel aandacht voor het traject De Zoetermeerse start van de SEA. Hiermee wil Zoetermeer de slagingskans van startende ondernemers verhogen.

Tijdens de beurs kunnen startende Zoetemeerse ondernemers in de stand van de gemeente speeddaten met coaches uit de KvK-Coachpool, een onderdeel van De Zoetermeerse start. De pool bestaat uit zes professionele coaches die ervaring hebben op het gebied van marketing, communicatie, financiering, administratie, bedrijfsvoering en innovatie. Starters kunnen gebruik maken van hun ervaring. Ook is startercoördinator Robin van Kampen, hét aanspreekpunt voor startende en jonge bedrijvigheid in Zoetermeer, aanwezig in de gemeentestand. Op beide dagen beantwoorden ook medewerkers van de gemeente allerlei vragen van startende en gevestigde ondernemers over het economisch beleid van Zoetermeer.

Op de tweede beursdag zijn s middags wethouders Bé Emmens en Edo Haan aanwezig in de gemeentelijke stand. Bezoekers van de beurs kunnen de wethouders daar ontmoeten en vragen stellen. Bezoekers met vragen over het ICT- en clusterbeleid van de gemeente kunnen op diezelfde middag in de stand terecht bij Rien de Vries, programmamanager Kenniseconomie en innovatie.

Programma stand gemeente

22 april
Vanaf 12.00 uur opening beurs - medewerkers gemeente in stand Vanaf 13.00 uur starterscoördinator Robin van Kampen sluit aan bij de stand
14.00 - 15.30 uur speeddaten met coaches
17.00 - 18.30 uur speeddaten met coaches

23 april
Vanaf 10.00 uur opening beurs - medewerkers gemeente en starterscoördinator in stand
Vanaf 14.00 uur programmamanager kenniseconomie en innovatie sluit aan bij stand
14.30 - 15.30 uur meet en greet met wethouders Bé Emmens en Edo Haan speeddaten met coaches
17.00 - 18.30 uur speeddaten met coaches

Meer informatie over het algemene programma van de beurs is te vinden op www.onderneem.net.