Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Diemen, 25 maart 2009

Gala Avond Nationale Contact Center Awards volledig uitverkocht

De Gala Avond, op 22 april aanstaande in het Beatrix Theater in Utrecht, waarop in 7 categorieën de Nationale Contact Center Awards 2009 worden uitgereikt is nu al volledig uitverkocht.

Ruim 900 bezoekers zullen die avond aanwezig zijn wanneer in totaal 21 genomineerde bedrijven, in 7 verschillende categorieën, horen wie van hen de felbegeerde Awards in ontvangst mogen nemen. De Gala Avond vormt een onderdeel van de TeleCommerce Dagen die op 21, 22 en 23 april in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvinden. Tijdens de Gala Avond wordt ook de Plantronics Telesales Team Trophy uitgereikt aan het bedrijf dat de meeste sponsorgelden heeft binnengehaald voor Simavi.

Jeroen van Hooff, voorzitter van de stichting NCCA, is uitermate tevreden over de belangstelling voor de avond en het grote aantal bedrijven dat zich dit jaar heeft ingeschreven voor deelname aan de verschillende categorieën: " In de economische fase waarin de economie zich nu bevindt zien wij juist dat de callcenterbranche zich positief ontwikkelt" "Bedrijven stellen hoge eisen aan de kwaliteit van hun dienstverlening, ze zijn innovatief, dienstverlenend en investeren in hun mensen. Het winnen van een NCCA Award bevestigt dat nog eens" aldus Van Hooff.



Ingezonden persbericht