Gemeente Bronckhorst
---

Informatieavond herinrichting groenstrook tussen Rondweg en Westerstraat in Hengelo (Gld) op 22 april a.s.

Door de werkzaamheden aan de Banninkstraat en het ontgraven van de sloot langs de rondweg (voorjaar 2008) is de groenstrook tussen de Rondweg en de Westerstraat behoorlijk op de kop gezet. Dit najaar koppelen wij bovendien de Westerstraat af van de riolering en lozen we het regenwater op de sloot langs de provinciale weg. Hiervoor moet wij wederom werkzaamheden in de groenstrook uitvoeren. Daarom wil de gemeente de groenstrook na uitvoering van de werkzaamheden opnieuw inrichten.

Informatieavond
We hebben inmiddels een ontwerp voor de groenstrook tussen de Rondweg en Westerstraat gemaakt. Om inwoners de gelegenheid te geven de tekening in te zien, vragen te stellen en opmerkingen te maken, organiseren wij een informatieavond op 22 april a.s. van 19.00 tot 21.00 uur in de kantine van het gemeentekantoor in Hengelo. De avond start met een korte presentatie van onze plannen.

Inspraakperiode
Naast de informatieavond kunnen belangstellenden de plannen van 23 april t/m 21 mei 2009 inzien op de afdeling Openbare werken in het gemeentekantoor in Hengelo. Ze kunnen dan ook een reactie indienen op het herinrichtingsplan groenstrook Westerstraat.

De planning is om in het najaar met de werkzaamheden te starten.

Hengelo (Gld), 10 april 2009

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --