IJssellandziekenhuis

10 April 2009

Workshop voor mensen met kanker op 22 april 2009

Goed verzorgd, een beter gevoel!

Een goed verzorgd uiterlijk draagt bij aan zelfvertrouwen. Juist ook wanneer je er door ziekte of behandeling minder goed uitziet. Want niemand wil er ziek uitzien. Daarom verzorgt de stichting Goed verzorgd, Beter gevoel speciale workshops voor mensen met kanker. Sinds 2008 worden deze ook eenmaal per kwartaal georganiseerd in het IJsselland Ziekenhuis op woensdagochtend van 10 tot 12 uur. De eerstvolgende workshop vindt plaats op woensdag 22 april en patiënten kunnen zich hiervoor nog aanmelden.

Tijdens de workshops worden o.a. tips gegeven over de verzorging van gezicht, lichaam, handen en nagels en advies over het gebruik van make-up. Daarna gaat de deelnemer onder begeleiding van een schoonheidsspecialist zelf aan de slag.

De workshop is vooral bedoeld voor mensen met kanker die in het IJsselland Ziekenhuis worden behandeld. Hieraan kunnen patiënten deelnemen die chemotherapie ondergaan, die geopereerd worden, die een afspraak op de polikliniek hebben, etc. Er is plaats voor 12 deelnemers per keer.

Voor de eerstvolgende workshop op 22 april kunnen patiënten zich aanmelden bij mw. M.J. de Gier of mw. S. Lugthart, via tel: 010 - 258 5000, en dan vragen naar pieper nummer 6169

De voorziening wordt gesponsord door de stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis.

---