Ingezonden persbericht


Alphen aan den Rijn, 22 april 2009

Unamic/HCN Financial Services ontvangt nieuwe ISO-certificering

Unamic/HCN Financial Services, specialist in outsourcing van financiële klantprocessen zoals facturatie en credit management, heeft deze week haar nieuwe ISO:9001-2008 certificering ontvangen.

ISO:9001 is een internationaal bekende kwaliteitsmanagement norm en wordt toegepast door meer dan een half miljoen organisaties in 160 landen. Het kwaliteitskeurmerk is na een intensieve toetsing van systemen en processen van Unamic/HCN Financial Services in Alphen aan den Rijn toegekend door Lloyd's Register Quality Assurance (LQRA). Alle Unamic/HCN Contact Centers beschikken eveneens over een ISO:9001 normering.

Niek Bos, directeur Financial Services: "Voor Unamic/HCN is dit een bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening aan opdrachtgevers en dit legt de basis voor nog betere prestaties in de toekomst. Met name de specifieke aanpak van LRQA op het gebied van 'business assurance' draagt hier in belangrijke mate aan bij".

Over Unamic/HCN
Unamic/HCN is actief op het gebied van Business Process Outsourcing van klantprocessen. Met 10 vestigingen in de Benelux, drie offshore vestigingen (Paramaribo, Istanbul, Antalya) en drie onsite locaties bij opdrachtgevers is Unamic/HCN de grootste onafhankelijke partij op de Nederlandse markt en marktleider op het gebied van offshore klantcontact. Om te beantwoorden aan operationele en strategische doelstellingen van opdrachtgevers biedt Unamic/HCN een aantal flexibele diensten op het gebied van klantprocessen. Bijvoorbeeld klantenservice, technische helpdesk, sales, facturatie en credit management. Tevens is het mogelijk adviseurs of trainers van Unamic/HCN in uw eigen organisatie in te zetten om processen in te richten, te verbeteren of om uw eigen mensen op te leiden. Het hoofdkantoor van Unamic/HCN Financial Services bevind zich in Alphen aan den Rijn.

Voor meer informatie en/of interviews neemt u contact op met:

Dhr. Ariën Westmaas, Marketing & Communications Manager Telefoon: +31-(0)36 545 91 47 E-mail: awestmaas@unamic.com


---- --