Keytrade Bank nu ook in Genève!

22/04/2009 10:35

KEYTRADE BANK

Brussel, 22 april 2009 - Vorig jaar al meldde Keytrade Bank (Landbouwkrediet/Crédit Agricole Group) haar intentie om activiteiten te ontwikkelen op de Zwitserse markt en we kunnen dit nu officieel bevestigen! Keytrade Bank bekwam onlangs een Zwitserse banklicentie en opent deze maand officieel haar bijkantoor in Zwitserland. De internet-site (www.keytradebank.ch) is reeds online en het kantoor in Genève werd onlangs geopend voor het publiek.

De redenen voor deze expansie zijn duidelijk: de expertise in het online beleggen en het succesvolle businessmodel van Keytrade Bank exporteren naar nieuwe markten, waar de bank zich duidelijk kan onderscheiden van de traditionele grootbanken.

"Deze geografische uitbreiding heeft als bijkomend voordeel dat de kosten van de investeringen in ons platform over een groter aantal cliënten kan worden gespreid, wat de concurrentiekracht van onze diensten verder verhoogt", zegt Thierry Ternier, CEO van Keytrade Bank. Ter herinnering, Keytrade Bank kende reeds een uitbreiding naar Luxemburg in 1999.

Patrick Soetens, General Manager van de nieuwe Zwitserse vestiging van van Keytrade Bank verduidelijkt: "Gezien de succesvolle positionering op de Belgische markt van Keytrade Bank als financiële supermarkt, starten we ook in Zwitserland van meet af aan met een ruime mix aan producten via een geïntegreerd platform en bieden we o.a. toegang tot 12 wereldbeurzen, een ruim aanbod aan euro-obligaties en bieden ook termijnrekeningen aan in euro." Het lokale Belgisch-Zwitserse team ontwikkelde de website in vier talen en heeft een eigen lokale infrastructuur.

De Zwitserse branch biedt eveneens een ruime selectie aan van fondsen van zowel grote internationale fondsenbeheerders als van gerenommeerde lokale fondsenbeheerders. Het lanceringsaanbod zal bovendien snel verder worden uitgebreid met bijkomende bank- en beursproducten die specifiek afgestemd worden op de behoeften van de Zwitserse investeerders.

Ter herinnering

Keytrade Bank

Keytrade Bank biedt een geïntegreerd aanbod van online beurs- en bankdiensten. Via éénzelfde platform profileert Keytrade Bank zich op de markt met zeer interessante prijzen; beursdiensten aan een 'discount' prijs, spaar- en verzekeringsproducten alsook bankdiensten met een lage kost. Meer dan 90.000 cliënten in België en Luxemburg schenken ons reeds hun vertrouwen.

Online beursdiensten: Keytrade Bank geeft toegang tot de Amerikaanse beurzen (NYSE, NASDAQ, AMEX, OTC-BB), de Canadese beurzen (TSX & TSX Venture), tot Euronext (Parijs, Brussel en Amsterdam) en tot de markten van Frankfurt, Milaan, Zurich, Madrid, Londen, Helsinki, Stockholm en Kopenhagen. Als een multi-markten en multi-productenplatform kan men via Keytrade Bank investeren in aandelen, fondsen, warrants, opties (Euronext en US) en obligaties van de primaire en secundaire markt. Via het platform Keytrade Pro, krijgt u een rechtstreekse toegang tot Forex, Futures en CFD's (Contracts For Difference), markten die voorheen enkel toegankelijk waren voor professionele beleggers.

Online bankdiensten: Keytrade Bank biedt een totaalpakket van bankdiensten aan; zichtrekeningen, hoogrentende spaarrekeningen, termijnrekeningen, debetkaarten (Bancontact/MisterCash - Maestro - Proton) en kredietkaarten (Visa en American Express).

Keytrade Bank wil via haar site www.keytradebank.com de mogelijkheid bieden aan particuliere en institutionele beleggers om zélf hun bank- en beursverrichtingen te beheren via internet, ttz 24u/24, 7 dagen op 7.

Keytrade Bank maakt deel uit van de groep Landbouwkrediet/Groupe Crédit Agricole.

Contact België:

Thibault de Barsy

Sales & Marketing Director

www.keytradebank.com

thibault.de.barsy@keytradebank.com

Keytrade Bank, Boulevard du Souverain 100, 1170 Bruxelles - België

+32.475.30.75.59

Contact Zwitserland:

Patrick Soetens

General Manager

www.keytradebank.ch

patrick.soetens@keytradebank.ch

Keytrade Bank SA, Succursale de Genève, Rue de Chantepoulet 25, 1201 Genève - Zwitserland.

+41 (0)22.715.20.22

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel