Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vol trots presenteert QuestControl de nieuwe Razer Mamba Wireless Gaming Mouse.

Razer Mamba Wireless Gaming Mouse

" The Razer Mamba, better equipment than Yoda's lightsaber "

De Razer Mamba Wireless Gaming Mouse is een van de weinige goedwerkende draadloze gaming muizen. De Razer Mamba is zeer vooruitstrevend, als het gaat om de draadloze gaming technologie. De Razer Mamba kan zowel wireless als met een draad worden gebruikt. Doordat De Razer Mamba beschikt over de 5600DPI Razer Precision 3.5G Laser sensor en de 1ms polling-rate, is de Razer Mamba de snelst presterende muis met en zonder draad.

Met de Razer Mamba kan maar liefst 14 uur continue gegamed worden, voordat de accu op is. Bij gebruik als office muis, houdt de Razer Mamba het zelfs 72 uur vol. Mocht de accu toch opgaan in het heetst van de strijd, dan zorgt de bedradingsfunctie dat er weer door gegamed kan worden, waarbij de muis ook meteen weer opgeladen zal worden.

De Razer Mamba biedt draadloze vrijheid, geen vertraging en een ultiem comfort.

Gaming-Grade Wireless Technology
De draadloze gaming-grade technologie van de Razer Mamba is gebouwd om alle vrijheid te geven tijdens het gamen. De Mamba heeft een polling-rate van 1m/s, dit maximaliseert de frequentie tijdens het verzenden van gegevens naar de PC. Dit betekent ook dat elk bevel als eerste wordt uitgevoerd, waardoor gamers een extra voorsprong krijgen op de concurrentie.

Dual Mode Wired/Wireless Functionality
De dual-mode van de Razer Mamba zorgt voor een makkelijke schakeling tussen het met- of zonder draad spelen, dit gebeurt zonder enige onderbreking. De Razer Mamba kan worden verbonden met zijn USB-kabel, waardoor er op elk gewenst moment weer met draad kan worden gespeeld. Er zijn dan geen zorgen om de accu van de muis, deze wordt namelijk opgeladen tijdens het gamen met een draad. De USB-kabel kan weer los worden gemaakt, wanneer er behoefte is aan een draadloze muis.

Razer Synapse(TM) On-board Memory
Met zijn ge-update Razer Synapse on-board memory, laat de Razer Mamba het toe om meer profielen en langere macro-strings op te slaan op de muis, zonder dat er enige software nodig is. Dit maakt de Razer Mamba een perfecte muis om mee te nemen tijdens LAN-party's of naar vrienden.

Charging Dock

Bij de Razer Mamba is een Charging-dock inbegrepen, deze dient als receiver bij draadloos gebruik.

De Razer Mamba wordt verwacht in mei 2009 en heeft een consumenten adviesprijs van ¤129,-

Specificaties:

Gaming Grade Wireless Technology


· Dual Mode Wired/Wireless Functionality


· Razer Synapse On-board Memory


· Seven independently programmable Hyperesponse buttons


· 5600DPI Razer Precision 3.5G Laser sensor


· 1000Hz Ultrapolling / 1ms response rate


· Up to 200 inches per second*/ 50g acceleration


· Approximate size: 128mm x 70mm x 42.5mm


· Battery Life: 14hrs (continuous gaming); 72 hours (normal gaming usage) *Depends on surface used

Voor meer info over Razer artikelen: www.razer.nl

Over Questcontrol B.V.:

Questcontrol B.V. is een distributeur gespecialiseerd in PC gaming. Questcontrol heeft de exclusieve rechten van een aantal A-merken in de Benelux waaronder: Razer, Roccat, Nova en Speed-Link. Questcontrol is ook distributeur van Sony Playstation.

Einde persbericht

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Serge Schulte

Afdeling marketing

Questcontrol B.V.

serge@questcontrol.net

075-6707368