Ingezonden persbericht


MTV INTERNATIONAL LANCEERT MYSTERIEUS NIEUW WERELDTALENT

Maar wie is Cherry Girl?

MTV Switch, MTVNI's internationale milieu campagne, introduceert vandaag de ontdekking van haar nieuwste talent, Cherry Girl, op Earth Day 2009. Cherry Girl is op zoek naar plezier in haar leven. Ze heeft een olijk en excentrieke persoonlijkheid en haar ongewone uiterlijk en verleidelijke levensstijl zal miljoenen mensen aanspreken. Cherry Girl leidt een zeer inspirerend, sexy en hedonistisch leven. Ook laat ze altijd een positieve indruk achter op haar omgeving en het leven van de mensen om haar heen. Ze nodigt ons flirtend uit "to play with the world" en laat ons zien hoe de kleinste handelingen een positief domino-effect kunnen hebben over de hele wereld.

In haar eerste filmpje voor MTV, geproduceerd door Ridley Scott Associates, laat Cherry Girl ons zien hoe het verspreiden van kersenpitjes in de jaszakken van net gestoomde kostuums zelfs de meest grijze stad kunnen omtoveren tot een kleurrijke boomgaard van kersenbloesem.

Vandaag, wereldwijd Earth Day 2009, kan het MTV publiek Cherry Girl on-air, online en via hun mobiel volgen. Off-screen zal Cherry Girl regelmatig haar blog updaten op www.iamcherrygirl.com. Daarnaast heeft MTV een speciale Cherry Girl site gemaakt op ww.mtvcherrygirl.com. Hier kun je meer vinden over haar intrigerende visie op het leven. Bezoekers kunnen het filmpje online bekijken en in het "play" gedeelte van de website deelnemen aan competities voor een betere wereld. Voor de echte fans is Cherry Girl ook te volgen op facebook en twitter (twitter.com/iamcherrygirl)

-EINDE-