Alle grote reisaanbieders in één zoekmachine


na weekendvergelijker.nl nu ook reizenvergelijker.nl

OOSTELBEERS, 20090422 -- Onder de naam "reizenvergelijker.nl" is onlangs een totaal nieuwe zoekdienst voor vakantiereizen gelanceerd. Reizenvergelijker.nl springt hiermee in op de behoefte van de consument om zich online te oriënteren op het vakantieaanbod van alle grote aanbieders als Sunweb, JIba, Bizztravel, Ferio, Beachmasters, GoGo, Kras, Vaya en Sudtours.

"We merkten dat het erg omslachtig was om het vakantieaanbod in een bepaald land in beeld te krijgen" aldus Paul van Zon oprichter van reizenvergelijker.nl. "Ook het zoeken naar een beschikbare vakantiereis binnen een bepaalde periode was vaak een tijdrovende klus" Ga meer eens na wat er gebeurt als je een vakantie in Portugal wilt boeken: standaard zoekmachines sturen je van aanbieder A naar Touroperator B. Bij elke aanbieder moet je opnieuw je zoekcreteria ingeven.

Er is behoefte aan een `one stop shop' waar een grote hoeveelheid actueel vakantieaanbod transparant wordt weergegeven. Reizenvergelijker.nl voorziet in deze behoefte. Reizenvergelijker.nl is er voor iedereen, die snel en eenvoudig een vakantiereis wil boeken. Hierdoor is het niet langer nodig om meerdere sites van vakantieaanbieders af te surfen op zoek naar een geschikte vakantiereis.

Reizenvergelijker.nl is een product van Van Zon Internet die tevens onlangs weekendvergelijker.nl lanceerde.