Nieuws

21 april 2009

Logitec introduceert Ultimate Ears

Bex*communicatie verzorgde voor elektronicaconcern Logitech de persintroductie van Ultimate Ears, een nieuwe, belangrijke productcategorie van het bedrijf. De productlijn bestaat uit een serie oordopjes voor mp3 spelers en mobiele telefoons die zijn afgeleid van de op maat gemaakte Ultimate Ears 'oortjes' die artiesten als The Rolling Stones, Green Day, The Killers en Stevie Wonder gebruiken tijdens hun optredens. Radio 538 is voor dit project betrokken als partner, vandaar dat we hun studio's gebruikten als locatie, wat zeer in de smaak viel bij de journalisten (landelijke dagbladen, men's lifestyle en technische pers).

Het event werd afgetrapt met de perspresentatie. Daarna mochten journalisten zelf de producten beoordelen, van instapmodel tot het op maat gemaakte oortje. De bijeenkomst werd afsloten in de 538 Dance Department studio met een hapje en een drankje en bovenal een knallend optreden van Tania Christopher, een nieuw aanstormend talent dat werd ontdekt omdat zij met een Logitech webcam filmpjes plaatste op internet. Logitech verraste Tania met een -op maat gemaakt- setje, in de hoop dat zij net zo'n grote artiest wordt als Ultimate Ears gebruiksters Mariah Carey of Josh Stone.

Bex*communicatie droeg bij aan het concept, ondersteunde met de organisatie, verzorgde de mediacontacten en begeleidde de pers tijdens het evenement.