Ingezonden persbericht


Woensdag 22
april 2009

Nieuw van Elsevier

100 Toprecepten - Een festijn voor uw fantasie!

Salades, ze zijn niet weg te denken van de zomertafel. Snel, licht, vers, fris, gezond en vooral... avontuurlijk. Tegenwoordig liggen salades in alle kleur- en smaakschakeringen in de winkelrekken. Dus geen excuus meer voor het wat saaie, brave sla-met-een-tomaatje-erbij van weleer.

Deze 100 toprecepten laten zien dat de variatiemogelijkheden voor salades en zomerse gerechten eindeloos zijn. U kunt het heel simpel houden, zoals in het recept van de postelein met mango of gemarineerde mozzarella met vijgen, of kiezen voor een iets feestelijkere bereiding zoals in de carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met avocadopuree of de salades van asperges en courgettes met munt. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn om uw tafelgenoten en uzelf te plezieren met een kleurig en fleurig gerecht.

Bestellen
De Elsevier speciale editie 100 Toprecepten, 116 pagina's, is geen onderdeel van het abonnement. Lezers van Elsevier en www.elsevier.nl kunnen de Elsevier speciale editie 100 Toprecepten bestellen voor ¤ 7,95 (inclusief verzendkosten). De uitgave wordt dan met een acceptgiro aan u toegestuurd.