Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 14 april 2009

Accountantscontrole jaarstukken 2008
De huisaccountant heeft de jaarstukken over 2008 gecontroleerd. Hiervan is een rapport van bevindingen opgesteld. Het college van burgemeester en wethouders geeft in een reactie op dat rapport aan hoe omgegaan wordt met de gemaakte op- en aanmerkingen en aanbevelingen/adviezen.

Bezetting stembureaus
Het college van burgemeester en wethouders heeft de leden van de stembureaus benoemd voor de verkiezingen van de leden van het Europees Parlement op 4 juni 2009.

Behandeling zienswijzen herindeling Oss-Lith
De stuurgroep herindeling Oss-Lith informeerde het college van burgemeester en wethouders schriftelijk over de bestuurlijke behandeling van alle bedenkingen die zijn gegeven op de voorgenomen herindeling tussen Oss en Lith. Deze informatie ging vergezeld van een bundeling van alle ingebrachte bedenkingen. Het college van burgemeester en wethouders heeft deze informatie voor kennisgeving aangenomen.

Evaluatie Wegwijsdag 2009
Tijdens de Wegwijsdag zijn 54 leerlingen van Het Hooghuis uit Heesch als gemeenteraadsleden aan het werk geweest in het gemeentehuis. Het college van burgemeester en wethouders heeft kennis genomen van de evaluatie van de Wegwijsdag 2009. De evaluatie wordt ter opiniërende bespreking voorgelegd aan de Raadscommissie Bestuur en Strategie.

Verordening voorzieningen huisvesting onderwijs Het college van burgemeester en wethouders stelt de raad voor om de Verordening voorzieningen huisvesting onderwijs Bernheze 2009 vast te stellen. Het onderwerp wordt besproken in de Raadscommissie Maatschappelijke Zaken op 19 mei 2009 en in de gemeenteraad op 3 juni
2009.

Afwijken Welstandsadvies
Het college van burgemeester en wethouders is voornemens af te wijken van een uitgebracht welstandsadvies om realisatie van een serrestal op het perceel Bosschesteeg 1 in Loosbroek mogelijk te maken.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,

5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,


5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35