Provincie Flevoland

Jonge kunstenaars kunnen beurs aanvragen van Han Lammersfonds

Bent u een jonge aankomende kunstenaar uit Flevoland (tot 30 jaar)? Dan kunt u nog tot 1 juni een aanvraag indienen voor een beurs uit het Han Lammers Fonds. Jaarlijks wordt één beurs van max. 2.500 euro beschikbaar gesteld voor bijvoorbeeld een muziekinstrument, bijdrage vervolgopleiding, of een expositie.

Kijk op deze website onder cultuurfondsen voor meer informatie en een aanvraagformulier. Een aanvraagformulier kunt u ook opvragen bij het secretariaat van het fonds, via de mail:
hettie.olde.rikkert@flevoland.nl of telefonisch 0320 265285 (Provincie Flevoland, Postbus 55, 8200 AB Lelystad). Het aanvraagformulier dient vóór 1 juni 2009 te worden ingediend. Het bestuur beslist binnen 2 maanden over de aanvraag. De beursuitreiking vindt plaats in september 2009.

Han Lammers Fonds

Het Han Lammers Fonds is opgericht ter gelegenheid van het vertrek van de eerste Commissaris van de Koningin van de provincie Flevoland, de heer J.C.J. Lammers, en geeft ondersteuning aan jonge kunstenaars in Flevoland. In 2008 werd een beurs beschikbaar gesteld voor de aankoop van een muziekinstrument.