Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Bezoek Gerard Schuiling aan Toko Kralingen

Deelgemeentevoorzitter Gerard Schuiling en bedrijfscontactfunctionaris Wouter Broesterhuizen brachten donderdag 9 april een bezoek aan de toko van Kralingen. Zij heetten de nieuwe ondernemer, de heer Ponit, welkom in deelgemeente Kralingen-Crooswijk.

Deelgemeentevoorzitter Gerard Schuiling maakt kennis met de heer Ponit, de nieuwe ondernemer van Toko Kralingen aan de Goudse Rijweg (Foto: Karin Oppelland)

De heer Ponit heeft in juli 2008 aan de Goudse Rijweg zijn Surinaamse toko geopend met versproducten zoals paksoi, amsoi, kousenband en Surinaamse kruiden en ingrediënten. Hij richt zich niet alleen op de Hindoestaanse gemeenschap, wat ook blijkt uit zijn brede assortiment. Verder heeft hij een brede ervaring als ondernemer. Om s avonds meer tijd met zijn gezin door te kunnen brengen, heeft hij nu echter bewust gekozen voor een toko.

Betrokken ondernemer
De heer Ponit voelt zich betrokken bij winkelgebied het Middelpunt. Zo wil hij op het gebied van veiligheid een rol van betekenis spelen via de ondernemersvereniging. Verder wil hij stagiaires gaan begeleiden, omdat hij van mening is dat jongeren een perspectief geboden moet worden. Een scholier is zeker goed af tijdens zijn stage in Toko Kralingen.