FloraHolland


FloraHolland Aalsmeer rondt vernieuwing veilcentrum E/F en kloksysteem af

AALSMEER, 22 april 2009 (persbericht)- De renovatie van veilcentrum E/F bij FloraHolland Aalsmeer is voltooid. Zowel het interieur als het uiterlijk zijn grondig onder handen genomen. Voor inkopers is er een moderne en professionele inkoopfaciliteit gecreëerd, waar snel en betrouwbaar zaken kunnen worden gedaan. Zo beschikken de nieuwe flexibele inkoperswerkplekken onder meer over een ergonomisch verantwoorde stoel, LCD-beeldscherm met toetsenbord en ingebouwde smartcardreader.

Nieuwe kloksytemen
Ook het kloksysteem is vernieuwd. Alle klokken op Aalsmeer werken nu op het nieuwe systeem. De vernieuwing ondersteunt de ontkoppeling van prijsvorming en logistieke stroom en verhoogt de betrouwbaarheid en actualiteit van informatie voor de klanten en de veiling. Hiermee is FloraHolland Aalsmeer voorbereid op de steeds verdergaande informatiebehoefte van aanvoerders en kopers.

FloraHolland Aalsmeer werkt met innovatieve projecten aan een veilcentrum dat voldoet aan de eisen van vandaag én morgen. Blijven investeren in optimale dienstverlening aan klanten is hierbij het uitgangspunt.