( BW)(CA-PASSLOGIX) Passlogix zet meer dan 15 miljoen om aan licenties voor v-GO Suite, een stijging van 50 procent in 12 maanden voor ESSO- en toegangsoplossingen


SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--Apr 22, 2009-- Een weergave van voortdurende globale expansie en voor de handel toonaangevende wachtwoordcapaciteiten

Passlogix®, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat de licentieverkoop van haar voor de markt toonaangevende v-GO® Access Accelerator Suite nu boven de 15 miljoen is gestegen, met inkomsten van meer dan vijf miljoen in de periode van januari 2008 tot januari 2009. De v-GO suite is een geïntegreerde set van single sign-on, authenticatie- en provisioningoplossingen met als anker het industriële #1 enterprise single sign-on (ESSO) product.

Deze nieuwe mijlpaal van 15 miljoen maakt het leiderschap van v-GO op de ESSO-markt nog groter waarbij ook vele andere suitecomponenten geadopteerd worden. Dit houdt ook v-GO oplossingen in voor de automatisering van gebruikers-sign-on en sign-off van kiosksessies, uitbreiding van sterke authenticatie voor toepassingen, desktops en netwerken zonder dure customintegratie, veilig beheerde gedeelde wachtwoorden, vooraf geladen gebruikers ID's en wachtwoorden voor de v-GO repository voor eenvoudige provisioning en geautomatiseerde resets van Windows logon-wachtwoorden.

Factoren die tot deze stijging van 50% in het v-GO gebruik bijdroegen, waren ook de voortdurende expansie van Passlogix op nieuwe markten, een snel groeiend netwerk van kanaalpartners, belangrijke penetratie van nieuwe marktcategorieën zoals kleinhandels-en klantengerichte verpakkingen, en de vrijgave van twee toonaangevende aanbiedingen in deze handel. De nieuwe suitecomponenten zijn de v-GO Shared Accounts Manager (de eerste op ESSO gebaseerde oplossing voor het controleren van toegang tot voorkeursrekeningen) en v-GO On Demand Edition (de eerst oplossing voor de uitbreiding van single sign-on naar afstands-, mobiele en tijdelijke gebruikers zoals home computers, artsenpraktijken waarbij toegang tot ziekenhuisnetwerken nodig is, en partners of opdrachtgevers van derden).

Wat ook bijdraagt aan de groei van v-GO is de stijgende markterkenning van de waarde die suite heeft ter verbetering van de zakelijke productiveit, het versterken van de ondernemersveiligheid, evenals zijn geschiktheid bij het voldoen aan regelgevingen en de stroomlijning bij de inzet van identiteitsbeheer.

"In de afgelopen vijf jaar is de totale licentieverkoop van v-GO gegroeid met een samengesteld jaarlijks percentage van 97%, met een stijging van 500.000 in 2003 naar een explosiecijfer van meer dan 15 miljoen in 2008. Ondanks de huidige economie, zien wij een stijgende marktvraag voor oplossingen die ondernemingshulpbronnen van secure access voorziet, terwijl hierbij ook wordt tegemoetgekomen aan privacy controles opgelegd door regelgevingen zoals HIPAA, Sarbanes-Oxley, Gramm-Leach Bliley en PCI," aldus Marc Boroditsky, CEO en president van Passlogix. "Door het wegnemen van gewone barrières voor toepassingen-logon en het opzetten van allesomvattende gebruikers audit-sporen, wordt v-GO een hoeksteen van de IT-infrastructuur en marktstandaard."

Over Passlogix

Passlogix, Inc. is de ontwikkelaar van de v-GO Access Accelerator Suite, de toonaangevende oplossingenset voor het versnellen van de gebruikerstoegang tot toepassingen over het hele bereik van de onderneming, waarbij kritieke pijnpunten bij sign-on-, provisioning- en authenticatieprocessen geëlimineerd worden. Met meer dan 15 miljoen verkochte licenties, wordt met de v-GO suite de zakelijke efficiëntie verbeterd, de veiligheid en voldoening versterkt, terwijl de IDM systeeminzettijden op belangrijke manier verkort worden. De gepatenteerde technologie van de onderneming - gelanceerd in 1996 met de eerste bruikbare single sign-on solution - verkort de implementatie- en terugbetaalcycli door zich aan een bestaande infrastructuur aan te passen zonder de noodzaak van custom coding of vervanging van legacy hardware of software. Passlogix heeft haar hoofdkantoor in New York City met kantoren over de hele Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Azië. Voor meer informatie, ga naar www.passlogix.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:


Passlogix, Inc.
Michele Favaro, 212-901-8398
michelef@passlogix.com