Diners Club International opent nieuwe lounges op luchthavens in Mexico en Singapore


RIVERWOODS, Illinois, 20090422 -- (BUSINESS WIRE)--Apr 22, 2009--Diners Club International, een bedrijfsunit van Discover Financial Services (NYSE: DFS), heeft vandaag de opening aangekondigd van 13 nieuwe lounges op luchthavens in Mexico en Singapore. Door deze openingen komt het totale aantal lounges in het Airport Lounge Program van Diners Club op meer dan 130 wereldwijd.

( BW)(IL-DINERS-CLUB-INTL) Diners Club International opent nieuwe lounges op luchthavens in Mexico en Singapore


RIVERWOODS, Illinois--(BUSINESS WIRE)--Apr 22, 2009--

Diners Club International, een bedrijfsunit van Discover Financial Services (NYSE: DFS), heeft vandaag de opening aangekondigd van 13 nieuwe lounges op luchthavens in Mexico en Singapore. Door deze openingen komt het totale aantal lounges in het Airport Lounge Program van Diners Club op meer dan 130 wereldwijd.

In Mexico worden 11 nieuwe "Salon Premier" lounges voor Diners Club-leden opengesteld op luchthavens in Cancun, Chihuahua, Ciudad Juarez, Guadalajara, Merida, Monterrey, Tijuana, Torreon en Mexico City Terminal 1 en 2, waar drie lounges aanwezig zullen zijn. De Salon Premier-lounges worden beheerd en van personeel voorzien door AeroMexico, de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico. AeroMexico staat bekend om de punctuele uitvoering van haar dienstregeling en haar veiligheidsbeoordeling, evenals haar concurrerende tarieven en superieure service. In de lounges zijn diverse gratis versnaperingen, versgezette koffie, thee en alcoholische dranken verkrijgbaar, en zijn televisies, kranten en tijdschriften beschikbaar. Daarnaast bieden alle lounges toegang tot internet en telefoon- en faxdiensten.

Naast de nieuwe lounges in Mexico, kunnen Diners Club-leden tevens ontspannen in twee Premium Plaza-lounges in terminals 2 en 3 van Changi International Airport in Singapore. De twee lounges zijn 24 uur per dag geopend en zijn voorzien van gratis gezonde versnaperingen, warme dranken, vruchtensappen, en televisies, kranten, tijdschriften, een plaatselijke telefoondienst, toegang tot internet en douches met alle bijbehorende voorzieningen. Tegen betaling worden daarnaast nog de volgende diensten aangeboden: een fitnessruimte, slaapkamers, massages en voetreflexologie.

"De opening van deze extra lounges biedt ons een uitstekende gelegenheid onze Diners Club-leden nog meer gemak en waar voor hun geld te bieden tijdens het reizen naar Mexico en Singapore," aldus Joe Hurley, Deputy President van Diners Club International bij Discover Financial Services. "Het Diners Club Airport Lounge Program laat nog maar eens zien hoeveel belang we hechten aan het beantwoorden van de behoeften van onze leden."

Voor meer informatie over de luchthavenlounges van Diners Club kunt u terecht op: http://www.dinersclub.com

Over Diners Club International

Diners Club International, opgericht in 1950, was de eerste betaalkaart ter wereld die voor meerdere doeleinden kon worden gebruikt, en zette een revolutie in gang in de wijze waarop consumenten en bedrijven betalen voor producten en diensten. Vandaag wordt Diners Club wereldwijd herkent als een merk dat beantwoordt aan de betalingsbehoeften van bemiddelde consumenten, en dat bedrijven en eigenaars van kleine ondernemingen voorziet van een volledig scala aan oplossingen voor uitgavenbeheer. Met acceptatie in meer dan 185 landen, door meer dan 14 miljoen handelaren, en toegang tot meer dan 1 miljoen geldautomaten, is Diners Club als geen ander in staat haar kaarthouders wereldwijd van dienst te zijn.

Over Discover Financial Services

Discover Financial Services (NYSE: DFS) is een vooraanstaande verstrekker van creditcards en leverancier van elektronische betaaldiensten en een van de bekendste namen in de Amerikaanse financiële dienstverleningsbranche. Sinds haar oprichting in 1986 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste verstrekkers van betaalkaarten in de Verenigde Staten. Het bedrijf voert de Discover Card, de cashbonuspionier van Amerika, en biedt studenten- en persoonlijke leningen, evenals spaarproducten zoals depositocertificaten en geldmarktrekeningen. Haar betaalactiviteiten bestaan uit het Discover Network, met miljoenen handelaars en geldautomaten; PULSE, een van de grootste geldautomaatnetwerken in de Verenigde Staten; en Diners Club International, een mondiaal betaalnetwerk met acceptatiepunten in 185 landen en gebieden. Voor meer informatie kunt u terecht op www.discoverfinancial.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.


CONTACT:


Discover Financial Services
Leslie Beyer, +1 224-405-5154
lesliebeyer@discover.com