Gemeente Borsele

Bespaar water en help ontwikkelingsprojecten

Doet u mee aan de Regentonactie 2009? Voor een aantrekkelijke prijs kunt u, als inwoner van de gemeente Borsele, een regenton aanschaffen. Met de actie steunt u, samen met de gemeente Borsele, ontwikkelingsprojecten. Daarnaast bespaart u leidingwater. U heeft de keuze uit verschillende regentonnen. De opties en de prijzen vindt u op het bestelformulier.

Ontwikkelingsprojecten

U kunt bij de gemeente Borsele een regenton kopen voor inkoopprijs plus ⬠2,50. De ⬠2,50 gaat naar de organisatie âZeeland voor Zambiaâ. Met dit geld kan deze organisatie de Chipembi Basic School in Zambia helpen om een tuin aan te leggen voor het verbouwen van fruit en groente. Daarnaast legt de gemeente Borsele per verkochte regenton nog eens ⬠5,00 bij. Met dit geld steunt zij millennium- en fairtradeprojecten, waarmee honger, armoede, ziekte en oneerlijke handel wordt tegengegaan.

Bestellen

Om een regenton te bestellen kunt u onderstaande bestelbon invullen. Stuur deze vóór 29 mei 2009 naar: Gemeente Borsele, t.a.v. Jolanda van Beek, Postbus 1, 4450 AA in Heinkenszand.

Afhalen regenton

U kunt uw regenton(nen) op zaterdag 20 juni 2009 tussen 9.00 en 14.00 uur afhalen bij de gemeentewerkplaats, Dorpstraat 102A in Heinkenszand. U kunt alleen contant betalen. Is het niet mogelijk om uw bestelde ton(nen) zelf op te halen? Dan bezorgt de Scouting Heinkenszand deze voor ⬠7,50 bij u thuis. Dit doen zij in de periode van 22 juni en 27 juni 2009.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda van Beek van de afdeling Ruimtelijke Ordening & Milieu, telefoonnummer (0113) 238489.

Bestelbon regenton