Gemeente Grave

Discussie-avond dienstverlening op 23 april; Vijf avonden teruggebracht tot één avond

Graag willen wij met u van gedachten wisselen over onze dienstverlening. Daarvoor hadden we vijf discussie-avonden gepland. De belangstelling voor deze discussie-avonden is echter minder groot dan gedacht. Voor de gemeente is dat reden om de vijf geplande avonden ineen te schuiven tot één avond.

Dienstverlening
Gemeentelijke dienstverlening. Doen we het goed of juist niet? Wat kan er in uw ogen beter of wat zou u graag anders zien? U als inwoner kunt het beste beoordelen hoe de kwaliteit van onze dienstverlening is. Daar willen we graag met u over praten tijdens de discussieavond. Omdat de belangstelling minder groot is dan verwacht organiseren we één avond en wel op donderdag 23 april as. in ât Palazzo-theater. Inwoners die zich aangemeld hebben voor een van de vier andere avonden, zijn gebeld of hebben hierover een e-mail ontvangen.

Informatie / aanmelding
U kunt zich nog tot 20 april as aanmelden voor de discussieavond van 23 april. Als u zich aanmeldt, vermeld dan duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Zo kunnen we u altijd bereiken. Op maandag 20 april sluit de aanmeldingsperiode.
Meer informatie bij dhr H. Ruijs, Beleidsmedewerker Communicatie, (0486) 477 214, h.ruijs@grave.nl