Groot Klimmendaal

Vertrek algemeen directeur-bestuurder Guido van de Logt Vertrek algemeen directeur-bestuurder Guido van de Logt

Groot Klimmendaal neemt afscheid van haar algemeen directeur-bestuurder dhr. Guido van de Logt. Na ons revalidatiecentrum 6 jaar met kennis en kunde groot gemaakt te hebben, zal Guido van de Logt zijn loopbaan per 1 mei 2009 vervolgen als lid van de Raad van Bestuur van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.

Ter gelegenheid van het afscheid van Guido zal op 23 april a.s. middags een afscheidsbijeenkomst voor externe genodigden worden georganiseerd. 's Avonds nemen de medewerkers van Groot Klimmendaal afscheid van Guido en neemt Guido afscheid van de medewerkers.

Guido heeft op Groot Klimmendaal een succesvolle tijd gehad. In de afgelopen zes jaar heeft hij de organisatie een boost weten te geven. Er heeft een heuse cultuuromslag plaatsgevonden: de medewerkers voelen dat ze deel uitmaken van de organisatie, wat heeft geresulteerd in een enorme dynamiek. Guido heeft Groot Klimmendaal verrijkt en een nieuwe mentaliteit weten bij te brengen. Daar is Groot Klimmendaal hem erg dankbaar voor!
Guido zelf geeft aan trots te zijn op Groot Klimmendaal: "Ik ben er trots op dat Groot Klimmendaal in de afgelopen jaren zo'n grote ambitie geleidelijk aan waar heeft zien worden. De positie van het revalidatiecentrum binnen de markt van de gezondheidszorg heeft sterk aan kracht gewonnen, de organisatie is gezond en de kroon op al deze inspanningen is de uiterlijke verschijningsvorm; het prachtige nieuwe revalidatieziekenhuis. Dit alles kon niet tot stand komen zonder de enorme gedrevenheid van al die medewerkers, die in de afgelopen jaren hieraan hun steentje hebben bijgedragen. In dit verband is er geen mooiere metafoor denkbaar."