Gemeente Valkenswaard

bouwplan Stokerwei

Inloopavond bouwplan Stokerwei

In het najaar van 2009 wil Woningbelang starten met de bouw van 30 seniorgeschikte appartementen aan de Stokerwei in Dommelen op de voormalige schoollocatie van Were Di. Daarnaast investeert Woningbelang daar in maatschappelijk vastgoed in de vorm van een AHOED (Apotheek en Huisarts Onder Een Dak). Het gaat hierbij om voorzieningen voor eerstelijns medici.

Inloopbijeenkomst op donderdag 23 april

Woningbelang organiseert, in samenwerking met de gemeente Valkenswaard, een inloopbijeenkomst met betrekking tot dit nieuwbouwplan. Woningbelang wil de belanghebbenden en andere geĂŻnteresseerden in de gelegenheid stellen zich te informeren over de uit te voeren werkzaamheden en hen een beeld geven van de nieuwe situatie. Woningbelang zal de schetsontwerpen van de te bouwen seniorenwoningen en de medische voorziening presenteren.

Er zijn ook medewerkers van de gemeente Valkenswaard aanwezig om toelichting te geven op de inrichting van de openbare ruimte en op het bestemmingsplan.

De inloopbijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 april tussen 18.00 uur en 20.30 uur in sport- en ontmoetingscentrum De Belleman aan het Bruninckxdal 2 in Dommelen. Het voordeel van deze bijeenkomst is, dat iedereen kan binnenlopen op het tijdstip dat het hem of haar het beste schikt. Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen bezoekers informatie krijgen en vragen stellen, maar ook opmerkingen maken of suggesties naar voren brengen voor de uitvoering van de werkzaamheden.