Gemeente Lansingerland

Huisartsenpost Gouda aanspreekpunt tijdens afsluiting N209 huisartsenpost

De Huisartsenpost Gouda zal zeer moeilijk bereikbaar zijn voor inwoners van Bleiswijk die 's avonds,'s nachts of in het weekend huisartsenzorg nodig hebben.

Dit wordt veroorzaakt door de afsluiting van de N209 van 23 april 21.30 uur 's avonds tot en met 27 april 5 uur 's morgens voor al het verkeer.

Hierover hebben de huisartsen van Bleiswijk afspraken gemaakt met de Huisartsenposten.

Bel huisartsenpost Gouda
Bent u patiënt bij de heer Voorthuyzen, de heer de Gruijl, de heer van Alphen of mevrouw van Vliet en u heeft tijdens de afsluiting van de N209 huisartsenzorg nodig in de avond, nacht of in het weekend, dan belt u, zoals altijd, met de Huisartsenpost Gouda. Op de post wordt beoordeeld of het noodzakelijk is dat u een arts bezoekt. Zo ja, dan zal de post u zonodig en in overleg met u doorverwijzen naar de Huisartsenpost van het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam en zorg dragen voor de overdracht van de benodigde patiëntinformatie.

Route naar huisartsenpost Sint Franciscus Gasthuis Voor de huisartsenpost Sint Franciscus Gasthuis neemt u de N209 in de richting Rotterdam en u neemt de afslag Sint Franciscus Gasthuis.

Advies
De huisartsen adviseren zoveel mogelijk overdag uw eigen huisarts te bezoeken om te voorkomen dat u 's avonds of 's nachts een huisarts nodig heeft.