Gemeente Echt-Susteren


Extra raadsvergadering op 23 april

De gemeenteraad van Echt-Susteren komt op donderdag 23 april 2009 bijeen in een extra raadsvergadering over de verkoop van de Essent-aandelen. Deze raadsvergadering begint om 19.00 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan Nieuwe Markt 55 te Echt. U kunt deze openbare vergadering bijwonen vanaf de publieke tribune. Ook is de vergadering live te volgen via de lokale televisie en radio.

Agenda Raadsvergadering 23 april


1. Opening en mededelingen

De raadsvergadering wordt door de voorzitter officieel geopend met een gebed. Daarna heeft de voorzitter de gelegenheid enkele mededelingen van huishoudelijke aard te doen.


2. Voorstel tot vaststelling van de definitieve agenda

De raad wordt voorgesteld de agenda voor deze vergadering definitief vast te stellen.


3. Voorstel betreffende aandelen Essent

Het Duitse energiebedrijf RWE wil Essent graag overnemen. RWE kan dat doen door Essent-aandelen te kopen. De gemeente Echt-Susteren is aandeelhouder van Essent. Het college wil deze Essent-aandelen aan RWE verkopen. Maar het college mag daarover pas een besluit nemen nadat het de raad heeft gevraagd wat de raad hiervan vindt. Het college vraagt de raad nu eventuele wensen en bedenkingen over de verkoop van de Essent-aandelen kenbaar te maken.


4. Sluiting

De vergadering wordt door de voorzitter officieel gesloten met een gebed.

Â

De stukken liggen vanaf vrijdag 10 april a.s. tijdens kantooruren, ter inzage in het gemeentehuis Nieuwe Markt 55 te Echt. De agenda met de diverse raadsvoorstellen ligt tevens ter inzage in de leeszalen Echt, Pey, Koningsbosch, Susteren, Nieuwstadt en Roosteren.

De agenda, alle raadsvoorstellen en conceptbesluiten en alle digitaal beschikbare bijlagen kunt u ook via de website van de gemeente bekijken: www.echt-susteren.nl.

Voor vragen of informatie over de raadstukken kunt u contact opnemen met de griffie, Martijntje Hermans of Belinda Bakkes, telefoon: 0475 - 478 478.

Â