Gemeente Echt-Susteren


Speciaal project voor werkzoekenden

Het UWV/werkbedrijf en de gemeente Roermond bieden werkzoekenden zonder uitkering een speciaal project aan. Het project richt zich op werkzoekenden die geen baan en geen uitkering hebben.

Â

Het UWV/werkbedrijf en de gemeente Roermond organiseren een voorlichtingsbijeenkomst voor werkzoekenden uit de gemeenten Roermond, Roerdalen, Maasgouw, Leudal en Echt-Susteren. Deze bijeenkomst vindt plaats op 23 april 2009 van 13.30 uur tot 15.30 uur in het Aureoolgebouw, Looskade 2 te Roermond (voormalig CWI-gebouw).

Â

Tijdens deze bijeenkomst informeren het UWV/werkbedrijf en de gemeente Roermond u uitgebreid over de mogelijkheden die ze hebben om u te helpen bij het vinden van een baan.

Â

Na deze bijeenkomst wordt met u een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dat gesprek wordt samen met u een plan van aanpak gemaakt (bijvoorbeeld: selecteren van passende vacatures, sollicitatie ondersteuning, persoonlijk onderzoek naar competenties en vaardigheden, eventueel een korte beroepsgerichte training).

Â

Heeft u belangstelling om deel te nemen aan deze voorlichtingsbijeenkomst en wilt u deze unieke kans benutten? Meldt u zich dan telefonisch aan via 0475 â 38 82 62 (Ineke Theelen) of per email nug@roermond.nl

Â

Het project wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de Europese Unie, het Europees Sociaal Fonds.

Â