Saxion Hogescholen
BR>

ma 20 april 2009

Bedrijvendag bij Saxion


De academie Bedrijfskunde en Ondernemen van Saxion organiseert donderdag 23 april een bedrijvendag in Enschede. Tijdens deze dag kunnen studenten en docenten kennis maken met bedrijven, in contact komen met hun toekomstige werkgever of contacten leggen voor projecten, stages of voor afstudeeropdrachten.

Bedrijven spelen een belangrijke rol in de opleidingen van de academie. Vanaf het eerste jaar werken de studenten in de praktijk of voeren praktijkopdrachten voor een bedrijf uit. Tijdens het afstuderen is het bedrijfsleven betrokken als externe deskundige beoordelaar. Daarnaast zijn bedrijven vertegenwoordigd in de werkveldcommissie van een opleiding.

De academie Bedrijfskunde en Ondernemen biedt de hbo-opleidingen Technische Bedrijfskunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde en Small Business en Retail Management aan.

Elevator-pitch
De dertig deelnemende bedrijven presenteren zich van 13.00 tot 15.30 uur. Om 14.00 uur organiseert de studievereniging een elevator-pitch, waarbij studenten zich in 1 minuut presenteren aan het bedrijfsleven.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bartho Leferink, manager externe relaties van de Academie Bedrijfskunde & Ondernemen van Saxion, locatie Enschede, tel. 053 - 487 13 44.