Persuitnodiging lancering eerste virtuele stadstoer ter wereld

20/04/2009 15:48

Maes Okhuijsen

PERSUITNODIGING

Dordrecht eerste stad ter wereld met 360-graden virtuele stadstoer

Geachte redactie,

Graag nodigen we u uit voor de officiële lancering van Dordrechttoer.nl op donderdag 23 april 2009. Dordrecht kan als eerste stad ter wereld gebruik maken van een virtuele rondleiding langs alle toeristische highlights in het historische centrum. Bezoekers kunnen niet alleen door de straten wandelen, ook kunnen zij musea bezoeken, rondneuzen in winkels, complete VVV-stadswandelingen afleggen en hotels of restaurants bekijken en desgewenst direct boeken.

Graag nodigen wij u uit om bij deze lancering aanwezig te zijn.

Onderwerp: Lancering eerste virtuele stadstoer ter wereld

Datum: Donderdag 23 april 2009

Tijd: 14.30 - 15.30 uur

Plaats: VVV - Dordrecht - Spuiboulevard 99 - Dordrecht

Parkeergelegenheid: Tegenover het kantoor is ruime parkeergelegenheid

Dordrecht heeft wereldprimeur

Dordrecht heeft als 'oudste stad van Holland' de wereldprimeur van de virtuele stadstoer. Haarlem volgt over enkele weken, waarna Utrecht en Delft aan de beurt zijn. Dordrechttoer.nl vormt een onderdeel van het toekomstige Hollandtoer.nl: de website waarmee toeristisch Nederland volledig virtueel door middel van 360-gradenfoto's in kaart wordt gebracht.

Lancering door Dordtse wethouder toerisme

De Dordtse wethouder van Toerisme en Economische Zaken Ferdinand van den Oever zal de site lanceren. Hij leidt u als eerste rond door de virtuele stad. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

O-Mega stadspromotie

Dordrechttoer.nl is een product van O-Mega stadspromotie. O-Mega heeft als doel om alle toeristische steden en highlights in Nederland en op termijn wereldwijd door middel van 360-gradenfotografie in kaart te brengen.

Hoogachtend,

O-Mega 360-gradenfotografie i.s.m. VVV - Dordrecht

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://dordrechttoer.nl