"WiseMen legal bestaat 10 jaar en wordt advocatenkantoor"

23/04/2009 09:00

WiseMen B.V.

10 jaar geleden werd de Bluetooth-technologie aangekondigd, werd de Euro geïntroduceerd, kwam The Matrix uit en werd door de juristen Olumide Somefun en Olaf Schauten WiseMen legal opgericht. WiseMen structureert en ondersteunt ICT-bedrijven en marketing & communicatie-adviesbureaus op juridisch gebied, pro-actief, praktijkgericht en op vele rechtsgebieden.

Olaf en Olumide fungeerden in de jaren negentig als "juridische afdeling" van het internationale IT-bedrijf EDI-TIE. Zij structureerden dit bedrijf intern en extern zodat het een gedegen structuur kreeg. Schauten als bedrijfsjurist en Somefun als manager business development kregen daarna de taak de beursgang van dit IT-bedrijf voor te bereiden. EDI-TIE werd vlak na de oprichting van WiseMen gelanceerd als TIE-Holding op de N-Max.

10 jaar later bedienen de beide heren met hun WiseMen-formule meer dan 235 ICT-bedrijven en marketing en communicatie-adviesbureaus en zorgen zij ervoor dat ook deze bedrijven op een gedegen manier kunnen groeien. WiseMen neemt alle juridische handelingen van zijn klanten voor zijn rekening. "De hele juridische afdeling kan bij ons worden ondergebracht", beweert Somefun. Dat geldt niet alleen voor MKB-bedrijven maar ook voor de grotere spelers in de markt. Somefun en Schauten worden ondersteund door zeer branche-ervaren en betrouwbare WiseMen en WiseWomen.

WiseMen fungeert vanaf heden ook als advocatenkantoor. Hierdoor kunnen klanten met al hun zakelijke geschillen en procedures nu ook terecht bij WiseMen. De nadruk van WiseMen zal echter blijven liggen op het gebied van actieve advisering.

De Euro heeft zich inmiddels bewezen, zo ook de Matrix en de bluetooth-technologie. WiseMen schaart zich graag onder deze entiteiten en gaat verder in zijn streven om dé virtuele juridische afdeling te worden voor alle ICT-bedrijven en marketing en communicatie-adviesbureaus.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.wisemen.nl