Politie Hollands Midden

Datum: 23 april 2009

Hillegom Verdacht van tanken zonder betalen De politie heeft woensdag 22 april een 24 jarige man uit Hillegom aangehouden. Tegen hem zijn verdenkingen dat hij tussen augustus 2007 en november 2008 enkele keren benzine tankte zonder deze te betalen. De politie kreeg daar drie aangiftes van binnen. Eén van een benzinestation in Hillegom en twee van een benzinestation aan de Rijksweg A4 in de Haarlemmermeer. De verdachte zit voor het onderzoek nog vast.

Hillegom Doorrijder aangehouden De politie heeft woensdagavond 22 april een 26 jarige man uit Hillegom aangehouden. Hij had met zijn auto rond 19.55 uur op de Hoofdstraat schade veroorzaakt aan een daar geparkeerde auto, was nog even blijven staan maar daarna doorgereden zonder zijn identiteit aan de eigenaar van die auto bekend te maken. De schade betrof een buitenspiegel en lichte lakschade. Volgens de man gebeurde dit doordat hij even werd afgeleid. Omdat een getuige zijn auto had genoteerd kon de politie de man snel achterhalen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijnsburg Vrouw raakt bij aanrijding gewond Een 74 jarige vrouw uit Noordwijk is woensdag 22 april rond 14.35 uur gewond geraakt bij een aanrijding die zij had met een snorfiets die bestuurd werd door een 17 jarige jongen uit Katwijk. Dit gebeurde op het fietspad aan de Sandtlaan waar de vrouw fietste en bij een inhaalmanoeuvre van de snorfietser. De vrouw is met beenletsel overgebracht naar het LUMC.

Roelofarendsveen Vrouw raakt bij aanrijding gewond Een 79 jarige vrouw uit Oude Wetering is woensdag 22 april rond 19.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding die zij had met een auto die bestuurd werd door een 46 jarige plaatsgenoot. Dit gebeurde op het Westeinde terhoogte van het Viaductpad. De vrouw stal daar met haar fiets de weg over. De vrouw is met beenletsel overgebracht naar een ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de juiste toedracht van het ongeval.

Alphen a/d Rijn Vrouw raakt bij aanrijding gewond Een 47 jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn is woensdag 22 april rond 17.35 uur gewond geraakt bij een aanrijding die zij had met een auto die bestuurd werd door een 37 jarige plaatsgenoot. Dit gebeurde op de kruising IJzerweg met het Amerpad. De vrouw die met een snorfiets reed, kreeg daar geen voorrang van de automobilist. Zij is met hoofdletsel overgebracht naar het LUMC.

Bergambacht Politie neemt rijbewijs in De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 54 jarige man uit Gouda. Agenten zagen hem woensdag 22 april rond 21.55 uur met zijn auto langzaam rijden over de Provincialeweg N207 en besloten hem te controleren. Bij die controle werd vastgesteld dat hij vermoedelijk te veel gedronken had. Hij was onvast ter been, rook naar alcohol en sprak met dubbele tong. Een ademtest en ademanalyse lukten niet. De politie besloot dan ook van hem een bloedproef te laten afnemen om de hoeveelheid alcohol in zijn bloed vast te kunnen stellen. De uitslag van dit onderzoek volgt later. Dan zal ook proces-verbaal worden opgemaakt ----------------------------------------------------- einde berichten ------------------------------------------------



Politie Hollands Midden