TenneT


Informatiebijeenkomst Noord-West 380 kV

23-04-2009 Op donderdag 23 april organiseren Economische Zaken en TenneT een informatiebijeenkomst in de Broerenkerk in Zwolle voor provincies, gemeenten, belangenorganisaties en de media over het project Noord-West 380 kV. De bijeenkomst is bedoeld om informatie te geven over nut en noodzaak, planning, procedure en totstandkoming van het tracé van de nieuwe verbinding van Eemshaven, via Ens, naar Diemen.

Middels een aantal presentaties en een informatiemarkt informeren de projectleden de belangrijke stakeholders over de achtergronden van het project en geven uitleg over het proces van voorbereidingen en de betrokkenheid van de aanwezige organisatie daarbij. Tijdens de bijeenkomst worden ook voor het eerst tracékaarten gepresenteerd van het concept zoekgebied van de nieuwe verbinding.

De startnotitie van de milieu effect rapportage van het project wordt naar verwachting begin juni openbaar. Daarna zullen verschillende informatiebijeenkomsten georganiseerd worden in de verschillende regio's.

Lees meer over de nieuwe verbinding op http://www.noord-west380kv.nl/

Downloads

Corridorkaart verbinding Noord-West 380 kV (pdf 4,20 Mb)