Gemeente Gilze en Rijen

Cor de Kok en Erika Tack exposeren in De Boodschap

In Cultureel centrum De Boodschap in Rijen kunt u in het kader van PAK (Permanente Amateur Kunst) tot 20 mei aanstaande weer een gecombineerde expositie zien. Het gaat om foto's van fotograaf Cor de Kok uit Gilze en om sieraden van gediplomeerd edelsmid Erika Tack uit Rijen en haar leerlingen.

Cor de Kok en zijn fotocollectie

Al tien jaar fotografeert Cor de Kok gezichtsuitdrukkingen van kinderen en volwassenen uit de verschillende wereldlanden die hij op vakantie bezoekt. Dit keer kunt u zijn mooie nieuwe collectie bezichtigen. In de hal van De Boodschap vindt u een folder met meer informatie over iedere foto.

Edelkunst

Edelsmid Erika Tack en haar leerlingen Jacqueline, Saskia, Jamie, Wil, Marjo, Marie-José, Ineke, Anoesjka, Saskia en Jessica maken onder andere sieraden ter herinnering aan een dierbare. De sieraden die ze meestal zelf ontwerpen, maken ze met de aangeleerde basistechnieken zagen, vijlen, boren, schuren, hard solderen en polijsten. De gebruikte metalen zijn alpaca (zilverkleurig), messing, koper en zilver. Ze hebben een schitterende collectie van ringen, armbanden en hangers samengesteld, die u in De Boodschap rustig kunt bekijken. In haar atelier geeft Erika ook workshops en cursussen. Hebt u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u haar website bezoeken: www.amemoria.nl.

Cultureel centrum De Boodschap is open op maandag tot en met donderdag van 9.30 tot 22.00 uur en op vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. Het adres is Nassaulaan 62-64, 5121BC Rijen; telefoonnummer 0161-224314.