Een eigen Piet Boon villa op Hof van Saksen

23/04/2009 10:45

TrendPRess Online B.V.

Een eigen Piet Boon villa op Hof van Saksen

PHANOS RESORTS B.V. - Altijd gedroomd van een op en top luxe vakantiehuis in eigen land? Op Hof van Saksen, het luxe resort van de Phanos Resorts, gaan 42 kavels in de verkoop. Hier worden zowel twee-onder-een-kap en vrijstaande boerderijen gebouwd als ook villa's en suites.

Niemand minder dan topontwerper Piet Boon tekent voor de stijlvolle tijdloze inrichting van de villa's en suites. Kopers hebben daarbij de keuze uit verschillende interieurpakketten. De Piet Boon villa's zijn geschikt voor twee en acht personen. Het is voor het eerst dat de ontwerper exclusieve vakantiehuizen voor de Nederlandse markt inricht. Eerder drukte hij zijn stempel op een project op Aruba.

De eigenzinnige en bovenal stijlvolle inrichting van Piet Boon is in Hof van Saksen onder andere terug te vinden de Havezate, het centrale onderkomen voor de toprestaurants, de spa en wellness en het zwembad van het resort. Zelf omschrijft de nuchtere ontwerper zijn stijl als minimalistische chic, waarbij een sterke voorkeur voor pure, eerlijke, natuurlijke materialen en robuuste kleuren telkens de boventoon voert.

Standaard worden de Piet Boon villa's van stijlvolle luxe voorzien. Eikenhouten vloeren, Aziatisch blauw tegelwerk in hal, toilet, een luxe keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met topsanitair en een sunshowerdouche zijn daarvan het bewijs. Vanzelfsprekend is ook de afwerking van de boerderijen op topniveau.

De nieuwe eigenaren van de boerderijen en Piet Boon villa's profiteren tijdens hun verblijf van de luxe en het comfort van hun huis, maar ook van de faciliteiten die Hof van Saksen te bieden heeft. Hof van Saksen is het eerste vakantieresort dat vanuit de visie van Phanos Resorts ontwikkeld werd.

Kijk voor meer informatie op www.phanos.nl/resorts of neem contact op met Phanos Resorts/Hof van Saksen, telefoon +31 (0) 592.24.59.59, e-mail: info@hofvansaksen.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.phanos.nl