Gemeente Drechterland

23-4-2009
Vrijwilligerscentrale

Ondersteuning voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties

In de gemeente Drechterland biedt de Vrijwilligerscentrale met haar Expertisebureau Vrijwillige Inzet (EVI) ondersteuning en advies aan vrijwilligersorganisaties. Het EVI is regionaal actief en werkzaam voor de negen gemeenten in West-Friesland. Zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties in de regio kunnen gebruik maken van het Expertisebureau. Dat geldt ook voor bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen, scholen in het kader van maatschappelijke stage, enzovoort.

Enquête
In samenwerking met de gemeente heeft de Vrijwilligerscentrale een enquête opgesteld waarin de Vrijwilligerscentrale onderzoekt hoe zij vrijwilligersorganisatie zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Binnenkort zenden we u die enquête toe met de vraag om hem in te vullen en in de bijgesloten antwoordenvelop te retourneren. Na ontvangst nemen we contact met u op voor een persoonlijk gesprek en/of bezoek.

Vragen?
U kunt natuurlijk ook eerder bij de Vrijwilligerscentrale terecht met uw vragen. Neemt u hiervoor contact op met coördinator EVI Marlies Vos, T: 0229-216 499 of E: m.vos@rentreewerkt.nl