Gemeente Abcoude


Start nieuwe fase Broekzijdselaan

Heijmans, de partij die verantwoordelijk is voor het ontwerpen en aanleggen van het centrumplan in Abcoude heeft besloten om op 2 juni 2009 te starten met de volgende fase in het bouwplan. De planning is dat deze werkzaamheden duren tot en met 24 juli.

In deze fase is er geen verkeer mogelijk tussen de Nieuwe Amsterdamseweg en de plek waar de derde brug komt, nabij het tuincentrum. Voor het verkeer dat het centrum in en uit moet is er momenteel al een verkeerscirculatieplan opgesteld. Dit blijft van kracht, ook in de volgende fase van de werkzaamheden. De meest actuele omleidingsroutes zijn weergegeven op de website van het project www.centrumabcoude.nl Tijdens de werkzaamheden is het tuincentrum bereikbaar via de Amsterdamseweg. Deze is gedurende deze fase ontsloten via de zijde van het Dr. van Doornplein.

Voor iedereen die vragen heeft, houdt Heijmans maandelijks een spreekuur op de laatste donderdag van de maand. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur kunnen inwoners van de gemeente Abcoude met vragen terecht in de bouwkeet aan de Spoorlaan. Omdat in april de laatste donderdag van de maand op Koninginnedag valt, is het inloopspreekuur een week vervroegd. Nu kunnen inwoners donderdag 23 april in de bouwkeet terecht.
---

23 april 2009