Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam



---

400 deelnemers gezocht voor de NYC Marathon

23 april 2009

Amsterdam zoekt 400 enthousiaste marathonlopers voor de NYC marathon op 1 november 2009 ter ere van 400 jaar vriendschap tussen Amsterdam en New York. Schrijf je in en doe mee voor een speciale prijs!

marathonnewyorksmal.jpg (100 Kb)

De New York City Marathon; de ultieme uitdaging voor elke loper. Een geweldig spektakel met publiek dat zelfs de meest vermoeide lopers naar de finish kan juichen.
Dit jaar is deze marathon extra bijzonder: In 1609 bereikte het Nederlandse VOC schip de Halve Maen, onder bevel van de Engelse kapitein Henry Hudson, het huidige New York. Sindsdien bestaat er tussen Nederland en Amerika een ononderbroken vriendschap. Om de 400ste verjaardag van deze vriendschap te vieren zoeken we 400 lopers die de uitdaging van de NYC marathon aandurven.

Programma
De marathon wordt gelopen op zondag 1 november. Alle lopers vertrekken op donderdag 29 oktober naar New York en komen op maandag 2 november weer aan op Schiphol. Kijk voor het specifieke programma in de bijlage.

Kosten logony400.jpg (40 Kb)
Voor 1600 euro kun je meedoen met het programma. Dit bedrag is inclusief:

* Retourvlucht Amsterdam - New York

* 5 dagen in New York

* Vervoer van en naar evenementen

* Hotelverblijf (4 nachten) in New York

* Startbewijs voor de ING New York City Marathon
* Deelname aan Freedom Run in Central Park
* Deelname aan speciale VIP ontvangst voor 400 Amsterdamse lopers
* NYC 400 shirt

* Speciale ontvangst van burgemeester Bloomberg van New York
* Tijdens het verblijf zul je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de marathon.

Mediamoment
Op zaterdag 31 oktober gaan we met 400 of meer Nederlanders op de foto in NYC400 shirts! Je krijgt het shirt gratis (misschien komen jullie wel in de NY Times!).

Inschrijven
Enthousiast geworden? Schrijf je nu in via het inschrijfformulier aan de rechterkant van deze pagina. Deze aanbieding kunnen we je doen dankzij partner ATP. Als dat geen Dutch Deal is...

Ben je al ingeschreven voor de marathon, maar wil je wel mee op de foto? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in aan de rechterkant van deze pagina.

Meer informatie
Vragen kan je mailen naar ny400@dmo.amsterdam.nl.

Vertel dit door aan iedere loper of loopster die je kent!