Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 23-04-2009

Relationeel conflict eindigt met steekwond

TILBURG: De politie heeft een 22-jarige vrouw gearresteerd nadat ze haar ex-vriend met een mes te lijf was gegaan. Het geweld vond plaats op woensdagavond 22 april omstreeks 20.15 uur in een woning aan de Borculolaan.

De verdachte was naar de woning toegekomen om nog wat spullen op te halen na het beëindigen van de relatie. Het is nog onduidelijk wat er precies is voorgevallen. De 37-jarige bewoner van het pand liep een steekwond op zijn hoofd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en kon na medische behandeling weer naar huis. Hij deed aangifte van de mishandeling. De 22-jarige vrouw is aangehouden, in verzekering gesteld en ingesloten. Ze wordt vrijdag 24 april
voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Gestolen auto terecht

TILBURG: De politie vond woensdagavond 22 april een gestolen auto terug. Het ging om een grijze BMW 5 ER Reihe. Het voertuig stond geparkeerd in de Landrestraat en was het afgelopen weekend gestolen bij een woninginbraak in Drunen. Het is nog niet duidelijk wie de auto daar achtergelaten heeft. Het voertuig werd voor sporen onderzoek door de technische recherche veiliggesteld en gaat daarna retour aan de rechtmatige eigenaar.

Buit van inbraak terug gevonden

TILBURG: In de nacht van woensdag 22 april op donderdag 23 april 2009 werd er in gebroken in een meubelbedrijf aan de Hobbemastraat. Getuigen zagen dat er rond 04.00 uur meubels vanuit het bedrijfspand in een klein vrachtwagentje werden geladen. Ze informeerden de politie en gaven het kenteken door aan de meldkamer. Het ging vermoedelijk om drie daders. Gewaarschuwde agenten vonden zagen de bewuste vrachtwagen in de directe omgeving terug. Er waren geen personen bij de
vrachtwagen, wel stond de buit er nog in. De vrachtwagen is
veiliggesteld en in beslag genomen voor nader sporenonderzoek. De politie stelt een nader onderzoek in naar de daders van deze inbraak.

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 23-04-2009 13:56 | © Regio Midden en West Brabant |