Sport1 huldigt amateurkampioenen als pro's

23/04/2009 14:50

100% Puur

Sport1 huldigt amateurkampioenen op unieke locatie

Amsterdam, 23 april 2009 - In Nederland is de titelstrijd vroegtijdig beslist in het voordeel van AZ, maar in Europa is het voetbalseizoen spannender dan ooit. In Duitsland, Engeland, Spanje en Frankrijk zullen de ontknopingen waarschijnlijk pas op de laatste speeldag eind mei gaan vallen.

'FinalFever' (www.finalfever.nl) is echter niet alleen op de buitenlandse velden voelbaar. In het Nederlandse amateurvoetbal worden binnenkort ruim 10.000 elftallen kampioen; van de F-jes tot en met de veteranen, van Maastricht tot aan Groningen. Ieder elftal viert op eigen wijze het kampioenschap. Sport1 biedt vanaf dit seizoen alle kampioenselftallen van Nederland de kans op een onvergetelijke huldiging op een plek die tot nu toe exclusief voorbehouden was aan Nederlandse topclubs. Op het Leidseplein in Amsterdam, de Coolsingel in Rotterdam, het Stadhuisplein in Eindhoven of in het centrum van Utrecht zullen binnenkort hele bijzondere huldigingen gaan plaatsvinden. Jouw elftal op het bordes? Dat kan!

Iedereen kan zich als (toekomstig) kampioen aanmelden op www.finalfever.nl en kans maken op deze unieke prijs. Daarnaast zijn op deze site onvergetelijke beelden te zien van legendarische ontknopingen uit buitenlandse competities zoals Barcelona vs. Real Madrid en Schalke '04 vs. Bayern München.

Over Sport1

Sport1 (www.sport1.nl) is een digitale 24-uurs sportzender met een breed scala aan live sport. De zender heeft zowel de rechten voor televisie, internet als voor een mobiel platform. Sport1 biedt twee digitale 24-uurs sportkanalen en vier extra kanalen voor live evenementen, waarbij de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat alle belangrijke Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League en de Copa Libertadores. Ook zijn hockey, basketbal, darts, golf en tennis te zien.

Sport1 biedt ook een HDTV-zender zonder extra kosten aan. Kijkers kunnen Sport1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met Ziggo, UPC, CAIW, Delta, Tele2, Kabel Noord of via Canal Digitaal. Sport1 is onderdeel van Chellomedia, de Europese content-divisie van Liberty Global, Inc. en een toonaangevend mediabedrijf en distributeur van zenders, content en videodiensten.





http://www.sport1.nl