Gemeente Utrecht


1e Paal kavels ParkNoord in Utrecht

De eerste paal is geslagen in vrije kavelproject ParkNoord in Leidsche Rijn op maandag 20 april. Daarmee is een start gemaakt met de bouw van woningen, die de kaveleigenaren zelf hebben ontworpen.

Op maandag 20 april om 08:00 uur was het zover: de eerste paal van kavelproject ParkNoord in Leidsche Rijn is geslagen. De kaveleigenaren mochten de paal zelf slaan in gezelschap van Wouter van der Poel, directeur Projectbureau Leidsche Rijn, en betrokken partijen vanuit de bouw. ParkNoord
De 47 kavels in ParkNoord bieden kopers de mogelijkheid om een eigen woning te bouwen naar wens. ParkNoord kenmerkt zich door de zadeldaken en de pronkkamers aan de voorkant van de woning. Het kavelproject grenst direct aan het Leidsche Rijn Park en voormalig Ridderhofstad De Engh. Het project is in twee fasen in de verkoop gegaan. Fase een in mei 2008 met 30 kavels, en fase twee met 17 kavels vanaf oktober 2008. Inmiddels zijn er 22 kavels in optie genomen, twee verkocht en staan er nog 23 kavels te koop. Voor deze kavels vinden nog volop verkoopgesprekken plaats.