FloraHolland


Roparunvrachtwagen voor Roparunteam FloraHolland

FLORAHOLLAND, 23 april 2009 (persbericht) - Donderdag 23 april onthulde Johan van der Put van J. van der Put Fresh Cargo Handling B.V. samen met Erik Leeuwaarden, financieel directeur FloraHolland (en tevens teamlid van Roparunteam FloraHolland) de Roparunvrachtwagen. Deze vrachtwagen wordt ingezet om de sponsorloop Roparun nationaal en internationaal te promoten. Sponsor Johan van der Put stelde de vrachtwagen beschikbaar. Samen met de teamleden is er voor EUR 35.000 aan sponsorgelden binnengehaald bij bedrijven die hun logo's op de vrachtwagen plaatsen. Van Riemsdijk Reklame verzorgde de Roparun-'look' van de vrachtwagen. Van der Put gaat zelf als begeleider met het Roparunteam FloraHolland mee. Na de feestelijke onthulling kwamen sponsors en teamleden van het Roparunteam FloraHolland bij het bedrijf van Van der Put bij elkaar.

Opbrengst Roparun voor mensen met kanker
De Roparun is een loopevenement waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het is de langste estafetteloop (530 km) ter wereld. De loop vindt jaarlijks plaats tijdens het Pinksterweekend. De opbrengsten van alle deelnemende teams worden besteed aan goede doelen die de kwaliteit van leven van kankerpatiƫnten willen verbeteren onder het motto `leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Bloemenveiling FloraHolland ondersteunt deelname aan de Roparun. Al elf jaar zetten medewerkers van de veiling zich in voor dit goede doel. Meer over het team en de Roparun is te lezen op www.roparunteam97.nl.

Bij de foto: Johan van der Put van J. van der Put Fresh Cargo Handling B.V. overhandigt de cheque van EUR 35.000 aan Erik Leeuwaarden van Roparunteam FloraHolland.