Politie Kennemerland

Nieuwsberichten 23 april

Kennemerland, 23-04-2009

Fietster omver getrapt

HAARLEM, 22 april - Een 41-jarige vrouw uit Velserbroek is rond 06.15 uur op de Vergierdeweg, terwijl zij op haar fiets reed, door een passerende bromfietser omver getrapt. De vrouw liep daarbij letsel op. Op de donkerkleurige bromfiets zaten twee personen. Beiden droegen een donkerkleurige jas. De passagier droeg een petje.

Bent u getuige geweest van deze laffe daad of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van de zaak, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via0900 - 8844 (lokaal tarief).

Bijtende hond

HAARLEM, 22 april - Omstreeks 14.45 uur werd een man door een hond gebeten, nadat hij had aangebeld bij een woning op de Lange Herenvest. Hij werd in een van zijn handen en in zijn jas gebeten. Het slachtoffer is een 37-jarige man uit Hilversum. Hij verhaalt de ontstane schade bij de eigenaar van de hond.

Roodlicht controle

HOOFDDORP, 22 april - Op de Vuursteen hebben politieagenten vanaf 17.00 uur gedurende drie kwartier een roodlicht controle uitgevoerd. Twaalf bestuurders negeerden het rode verkeerslicht. Zij kregen een bekeuring.

Rijbewijs ingevorderd

VOGELENZANG, 22 april - Politieagenten hebben op de Vogelenzangseweg rond 20.45 uur het rijbewijs ingevorderd van een bromfietser. De jongen, een 16-jarige inwoner van Vogelenzang, reed met veel te hoge snelheid. In plaats van de toegestane 45 km per uur, reed hij 87 km. Hij krijgt een proces-verbaal.

Gevaarlijk rijgedrag

HOOFDDORP, 23 april - De politie hield rond 01.00 uur op de Bernadottestraat een man aan die gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Het gaat om een 34-jarige automobilist uit Amsterdam. Hij reed met zijn auto met hoge snelheid aan de verkeerde kant van de middenberm over de Van Heuven Goedhartlaan. De man bleek teveel gedronken te hebben: 1 promille. Hij kreeg proces-verbaal.