Vereniging FME-CWM

FME creëert afzetmogelijkheden in olie en gas met matchmaking

Zoetermeer, 23 april 2009 Met het evenement Industrial Maintenance International EPC Matchmaking in Rotterdam creëert FME concrete afzetmogelijkheden voor Nederlandse toeleveranciers in de olie- en gassector. Bedrijven zijn juist in tijden van economische crisis op zoek naar nieuwe kansen en nieuwe markten.

Het matchmaking evenement is van beide kanten met veel interesse ontvangen. Veel grote internationale EPC-contractors zijn geïnteresseerd in kennis en technologie uit Nederland. De aanwezige Nederlandse toeleveranciers hebben goede gesprekken gehad en verwachten in de nabije toekomst orders binnen te halen.

De Nederlandse bedrijven worden intensief begeleid door FME om hun kansen in het buitenland te optimaliseren. Voor de komende maanden staat een aantal handelsmissies op de agenda, onder andere naar Egypte en Algerije.

Tijdens het evenement is ook de FME Energy Guide gelanceerd. In deze gids worden ruim honderd Nederlandse toeleveranciers in de energiesector gepresenteerd. De gids zal op internationale beurzen en evenementen worden verspreid.

---

__________________________