Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Horst, 21 april 2009

Nationale opening Kids-aspergeseizoen bij Attractiepark Toverland, Sevenum

Op donderdag 23 april zal voor de derde keer de nationale opening van het Kids-aspergeseizoen worden gehouden in Attractiepark Toverland. Tim Murck onder andere bekend als Barry in de jeugdserie "SpangaS" zal d.m.v. een aspergekennisquiz het seizoen feestelijk openen. Daarnaast worden er de gehele dag door diverse verrassende hapjes met asperges bereid. De nationale opening van het Kids-aspergeseizoen is een initiatief van Aceera bv.

Mmmmm sim sa l'asperge

Lekkere aspergesoep en hapjes voor kids en volwassenen. mmmm smullen! Op donderdag 23 april wordt bij Attractiepark Toverland i.s.m. Aceera het Kids-aspergeseizoen 2009 geopend. De hele dag is het genieten van lekkernijen bereid door 'meester'kok Christ Manders. Op deze sim sa l'Aspergedag kunnen kinderen kennismaken met het eten van asperges en meer informatie vergaren over deze Koningin der Groenten.

Opening van het Kids-aspergeseizoen

Ter opening van het Kids-aspergeseizoen wordt een aspergekennisquiz georganiseerd welke door Tim Murck gepresenteerd zal worden. Een kennisquiz, waarbij van elke deelnemende school één afgevaardigde zal strijden om de felbegeerde hoofdprijs van maar liefst E 500,-- voor de school.

Doel van het initiatief

Doel is kinderen te laten kennismaken met asperges. Wat is asperge, hoe smaakt het, hoe groeit het, waar kan ik het kopen etc etc. De bewustwording van kinderen aangaande de Koningin der Groenten is een wezenlijk onderdeel van het programma om de afzet van asperges ook voor de toekomst te borgen.

Graag ontvangen wij u aanstaande donderdag 23 april in attractiepark Toverland in Sevenum voor de nationale opening van het Kids Aspergeseizoen 2009! Vanaf 10:30 uur bent u van harte welkom en het officiële programma eindigt om 12:00 uur.

Hopelijk tot donderdag!

** Einde bericht **