Ingezonden persbericht


Persbericht

Eerste kwartaal 2009 toont recordomzet voor Netivity

Zwolle, 23 april 2009 - Netivity, specialist in functioneel ontwerp en technische realisatie van webtoepassingen, heeft het eerste kwartaal van 2009 met een recordomzet afgesloten. De winst in die periode bedroeg 28% meer, vergeleken met dezelfde periode in 2008. De afgelopen achtereenvolgende vier jaar noteerde de organisatie ook jaarlijks een winstgroei; de toename van het aantal klanten en de omzet leidde er ook toe dat er een tweede vestiging in Groningen is geopend.

Ten opzichte van 2007, steeg de winst in het vorige jaar met 29%. De start van dit jaar is ook zeer positief te noemen. Dick Hammer, directeur Netivity: "In januari 2009 is onze tweede vestiging in Groningen geopend. Netivity staat niet stil, zowel in Zwolle als in Groningen blijven de opdrachten binnenkomen. Vier jaar achter elkaar sluiten wij het jaar met winst af, dat geeft vertrouwen. Ook richting onze klanten!"

Naast de positieve financiële resultaten is er meer positief nieuws te noemen. De website van Scapino - gebouwd door Netivity - heeft onlangs het certificaat 'Thuiswinkel Waarborg' ontvangen. Het is de eerste webwinkel die aan de nieuwe richtlijnen voldoet, opgesteld door Thuiswinkel.org en de Consumentenbond.

Contactgegevens Netivity:
Netivity
Punterweg 10
8042 PB Zwolle
+31 38 580 1000
info@netivity.nl
www.netivity.nl

Over Netivity
Netivity Consultancy & Internet Services is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1999 bestaat. Met een team van specialisten op verschillende gebieden biedt Netivity betrouwbare en innovatieve internetoplossingen. Hierin zijn verschillende opties mogelijk; bijvoorbeeld websites, webshops en digitale nieuwsbrieven. Netivity profileert zich nadrukkelijk als partner van de klant. Wij bouwen applicaties door middel van maatwerkontwikkeling, de inzet van standaardmodules en -componenten en koppelingen met bestaande of nieuwe software. Netivity biedt bedrijfskritische ICT-oplossingen, met als doel waardetoevoeging voor de klanten. Na analyse van complexe vraagstukken in diverse markten worden die vervolgens vertaald naar gebruiksvriendelijke en krachtige software. Naast softwareoplossingen en producten biedt Netivity diverse diensten op het gebied van internettechnologie, zoals consultancy, design, implementatie en training & support. Voor meer informatie: www.netivity.nl