Ingezonden persbericht


Wageningen, 21 april 2009

DLV Plant één van vijftig best geleide ondernemingen van Nederland

DLV Plant uit Wageningen is een van de 50 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De competitie maakt jacht op de 50 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

De jaarlijkse Deloitte competitie wordt dit jaar voor de tweede keer in Nederland georganiseerd. DLV Plant doet voor het eerst mee en mag de gewaardeerde titel Best Managed Companies 2009 een jaar lang dragen. Directeur Jacco van der Wekken: "Wij zijn gegroeid in een markt die heftig in beweging is. De uitgekiende strategie van ons bedrijf, waarin we deskundigheid, degelijkheid en vooruitstrevendheid verbinden deed ons zowel in de breedte (omvang) als in de diepte (het creëren van kennis) groeien. Van een doorgeefluik van kennis zijn we ontwikkelaar van kennis geworden. We praten weinig over onze trots op het bedrijf; we doen gewoon ons werk. Dit is een enorme beloning waar we heel blij mee zijn!"

Het Best Managed Companies programma richt zich op niet beursgenoteerde ondernemingen met minstens 50 medewerkers en een omzet van minimaal 10 miljoen euro. Het programma valt op omdat het niet alleen gaat om aanhoudende groei. De focus ligt op de strategie en de uitvoering van de bedrijven. Onderdelen als Risicomanagement, Interne Organisatie, Marketing & Sales en Human Resource Management verdienen speciale aandacht binnen het programma.

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren. Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 170 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl