SNT Groep NV


Award

SNT en ING winnen NCCA Partnerschip Award

Langdurige samenwerking beloond door Stichting Nationale Contact Center Awards

Zoetermeer, 23 april 2009 - Contactcenterprofessional SNT heeft gisteren de NCCA Partnership Award gewonnen voor haar jarenlange samenwerking met ING Retail Verkoop & Service Call (voorheen Postbank). Deze award wordt uitgereikt voor de beste case op het gebied van samenwerking tussen twee partijen in een contactcenterorganisatie. De jury prijsde SNT en ING Retail Verkoop & Service Call voor de openheid in hun samenwerking, de hechte langdurige samenwerking door ups en downs en de bescheidenheid naar elkaar toe.

Het Postbank contactcenter van SNT groeide in de afgelopen acht jaar uit tot een integraal onderdeel van het virtuele contactcenter van ING Retail. SNT heeft in die periode diepgaande kennis opgebouwd op het gebied van financiële dienstverlening. Voor optimale afhandeling van de klantvragen zijn de agents van SNT opgeleid door de adviseurs van ING. In 2008 behaalde SNT het COPC-certificaat (internationale standaard voor kwaliteitsmanagement in contactcenters) voor de Postbank dienstverlening te Groningen. Momenteel is SNT bezig met de hercertificering van deze dienstverlening en verwacht die binnen een aantal maanden af te ronden.

De samenwerking tussen SNT en ING Retail vindt zijn oorsprong in 2001. Destijds zocht Postbank naar tijdelijke capaciteit voor het contactcenter omdat de interne werkplekken in beslag werden genomen door trainingen voor het nieuwe klantsysteem Siebel. De samenwerking zou in eerste instantie slechts enkele weken duren, maar beviel zo goed dat deze verder is uitgebreid en nog steeds voortduurt. Zelfs na de integratie van ING Bank en Postbank. ING Retail Verkoop & Service Call doet momenteel een beroep op SNT voor het afhandelen van extra klantvragen, die logischerwijs toenemen na een integratie van twee organisaties.

Jac Vermeer, Algemeen Directeur van SNT: ¿De flexibiliteit die wij aan ING Retail kunnen bieden, vormt de basis van de goede en langdurige samenwerking. Er is hier sprake van een echte samenwerking, SNT wordt gevraagd mee te denken bij verschillende vraagstukken. Op structurele basis werken vele SNT¿ers voor ING Retail en haar klanten. Dat ING Retail Verkoop & Service Call daarnaast keer op keer bij ons komt voor aanvullende diensten, bewijst de toegevoegde waarde die onze organisatie en de samenwerking voor ING levert. We zijn er enorm trots op dat deze samenwerking nu beloond is met de NCCA Award.