Ingezonden persbericht

Progress Software reikt Partner of the Year Awards uit

Negen EMEA-partners beloond voor innovatief gebruik Progress Software-technologie

Rotterdam, 23 april 2009 - Progress Software Corporation (Nasdaq: PRGS) heeft negen van zijn EMEA-partners onderscheiden met Partner of the Year Awards 2008. Onder de negen winnaars bevindt zich de Nederlandse partner Davanti Warehousing. De Progress Partner Awards zijn bedoeld als erkenning van de partner en zijn klantgerichte oplossingen, en ter stimulering van zijn innovatie. De strategische waarde van het Progress Software-partnernetwerk wordt geschat op 54% van de omzet van Progress Software in 2008.

Davanti Warehousing is gespecialiseerd in software voor magazijnlogistiek. De jury van de Progress Partner Award roemde het bedrijf om zijn innovatieve en kwalitatief goede logistieke software en de menselijke benadering van zijn klanten.

"Partners zijn voor Progress Software een integraal deel van het succes. De Partner of the Year Awards zijn een kans om onze partners te belonen voor hun werk en de resultaten in 2008", zegt Dennis Allan, vicepresident EMEA van Progress Software. "De innovatieve manier waarop onze partners oplossingen met Progress-software toepassen, zorgt voor omzetgroei. Dit komt zowel ons partnerkanaal en hun eindklanten, als Progress Software ten goede."

De negen winnaars van de Progress Partner of the Year Award 2008

1. 'Partner of the Year 2008': Mark Information in Denemarken

2. 'Innovative Partner of the Year': Alvara Cash Management Systems in Duitsland

3. 'Best Newcomer': Continuans in België

4. 'Best Distributor': Progress Technologies in Rusland

5. 'Partner of the Year' in Nederland: Davanti Warehousing

6. 'Partner of the Year' in de Zuid-Europese regio: Intris in België

7. 'Partner of the Year' in het Verenigd Koninkrijk en Ierland: COINS

8. 'Partner of the Year' in Zuid-Afrika: MIP

9. 'Nordic Regional Partner of the Year': Mark Information in Denemarken

####

Over Progress Software Corporation

Progress Software Corporation levert applicatie-infrastructuursoftware voor de ontwikkeling, implementatie, integratie en het beheer van zakelijke applicaties. Doelstelling van het bedrijf is om de IT-voordelen te optimaliseren en de complexiteit en total cost of ownership te minimaliseren. Voor meer informatie: www.progress.com.



Ingezonden persbericht